Güvenlik Korucusu Mehmet Ceyhun Aladağ, Kalp Krizine Yenik Düştü

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde görevli güvenlik korucusu Mehmet Ceyhun Aladağ, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Aladağ’ın vefatı, ailesi ve güvenlik korucusu camiasında büyük üzüntü yarattı.
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde görev yapan güvenlik korucusu Mehmet Ceyhun Aladağ (42), bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Ancak, tedavi sürecinde yaşadığı bir kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Aladağ’ın ani vefatı, başta ailesi olmak üzere, jandarma ve güvenlik korucusu camiasında büyük bir üzüntüye yol açtı.
AİLESİ VE CAMİA YASA BOĞULDU
Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Ceyhun Aladağ’ın 6 yaşında bir kızı, 4 yaşında ise bir oğlu bulunuyor. Aladağ’ın ölümü, güvenlik korucusu camiasında derin bir üzüntü yaratırken, jandarma mensupları da acı kayıptan dolayı büyük bir şok yaşadı.
CENAZE TÖRENİ VE SON YOLCULUĞA UĞURLAMA
Mehmet Ceyhun Aladağ’ın cenazesi, bugün saat 11.00’de Malatya Şehir Mezarlığı’nda yapılacak törenin ardından defnedilecek. Ailesi ve sevenleri, Aladağ’ı son bir kez uğurlamak için bir araya gelecek.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.