Hacı Abdi Mahallesinde şok dakikalar

Malatya'da dün akşam Hacı Abdi Mahallesi'nde yaşanan silahlı kavganın ardından, bugün şehrin en işlek bölgesinde de silahlar konuştu.
Malatya'da dün akşam Hacı Abdi Mahallesi'nde yaşanan silahlı kavganın ardından, bugün şehrin en işlek bölgesinde de silahlar konuştu. Pompalı tüfeklerin ateşlendiği kavgada şans eseri kimse yaralanmadı.
Malatya'da cumartesi akşamı Hacı Abdi Mahallesi, Hasanbey Caddesi'nde yaşanan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralanmıştı. Silahlı kavganın ardından bugün de Hamidiye Mahallesi, Emirler Sokak'ta yine silahlar konuştu. İddiaya göre, dün yaşanan kavganın devamı olarak 2 kişi bugün sokak üzerinde bir araca saldırdı. Pompalı tüfekle ateş açan zanlılar hızla olay yerinden kaçarken, otomobilin arka camı ve tekerine saçmalar isabet etti.
Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, olayın yaşandığı yer güvenlik çemberine alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçan iki zanlıyı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde kısa sürede yakalarken, olayda kullanılan 2 pompalı tüfekte bir resmi kurumun bahçesinde ele geçirildi.
Olay yeri incelemelerinin ardından M.Ç. ve soyadı öğrenilemeyen R. isimli 2 şüpheli gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İş İnsanı Mahmut Boyraz Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı
- Parti Binasına Çilingirle Girdiklerini Belirten Hakan Satılmış Usulsüzlük İddialarını Gündeme Taşıdı
- Ali Sunal Babasının Ölüm Yıldönümünde Duygusal Bir Paylaşım Yaptı: Özledim Babam Çok Özledim
- Malatya'da Düzenlenecek Beş Günlük Festivalin Programı ve Etkinlik Takvimi Belli Oldu
- Doğanşehir Değerli Bir İsmini Kaybetti: İş İnsanı Hacı Nezih Şahin Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.