Hacı Uğur Polat, Sözünde Durdu mu?

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve kanal temizleme çalışmaları başlatıldı.
Yeşilyurt Belediyesi Kadiruşağı Mahallesi'nde temizlik çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve değerlendiren Başkan Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve yıllardır katı atıklarla dolan kanalın açılması çalışmalarına başladıklarını söyledi. Polat, "Seçim öncesi vatandaşlarımız sorunlarını bize ilettiler. Biz de göreve geldiğimizde buradaki katı atıkları temizleyeceğimizi ifade ettik. Bugün burada çalışmaya başladık. Toplama çalışmaları sonunda mahallemizin belirli noktalarına çöp konteynerleri yerleştireceğiz" diye konuştu.
Başkan Polat ayrıca Yeşilyurt Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşların çağdaş, modern ve temiz ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.
Çalışmalar sırasında Kadiruşağı sakinleri memnuniyetlerini ifade ettiler.
Yeşilyurt Belediyesi'ne ait iş makineleri mahalleden geçen su kanalındaki katı atık ve toprak kütlesini temizlemeye devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- Dünyada Bir İlke İmza Attı! Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elinden Aldı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.