Haczedilen Makam Aracı Kime Ait?

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ın makam aracına, işçi alacaklarını ödemediği gerekçesiyle haciz konulduğu öğrenildi.
Doğanşehir Belediyesi'nde alacağı olan işçilerin avukatı CHP İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kayıkçı tarafından haciz konulan araç, Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü garajına çekildi.
Belediye Başkanı İbrahim Karaman ise olayla ilgili açıklama yapmadı. Karaman'ın önceki makam aracı, Malatya'daki evine giderken Suçatı mevkiinde meydana gelen kazada perte çıkmıştı.
Avukat Deniz Kayıkçı yaptığı açıklamada, "Daha önce de işçi alacaklarından dolayı Doğanşehir Belediyesi'nin banka hesaplarına el konulmuştu. Sosyal demokrat bir belediye başkanına bu hareketler yakışmıyor. Ezilmiş insanların haklarını korumakla yükümlü olan sosyal demokrat bir belediye başkanının işçi parasını vermemesini yanlış buluyorum. Benim görevim mazlumun hakkını korumaktır. Kendi partimin başkanı da olsa haksızlık yapmak bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meralar GES Projesine Mi Kurban Ediliyor? Hekimhan’da İtiraz!
- Malatya'da Kuvvetli Yağış Kapıda! Önleminizi Alın
- Yeşilyurt’ta Vergi Ödemeleri İçin Son Gün 30 Kasım: 4 Taksit Seçeneği de Var!
- Kaçak İçki Üreticilerine Darbe! 9 Yasa Dışı İmalathane Ortaya Çıkarıldı
- Sadıkoğlu’ndan Malatya İçin Önemli Uyarı: Yeniden İnşa Sadece Binalarla Olmaz!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.