30 Temmuz, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Halı Saha finalistleri belli oldu


Halı Saha finalistleri belli oldu
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanlıkları arasında düzenlendiği halı saha futbol turnuvasında finalistler belli oldu.

7 Mart tarihinde başlayan ve büyük bir heyecana sahne olan yarı final maçları sonrasında, finale Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı takımları çıktı. Yarı finalin ilk maçında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçın sonucunu penaltılar belirledi. Penaltılar sonucunda rakibine 5-4 üstünlük kuran Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü finale çıkan ilk takım oldu. Turnuvanın ikinci maçında ise Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Özel Kalem Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maç sonunda Özel Kalem Müdürlüğünü 2-0'la geçen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi finale çıkan ikinci takım oldu.

FİNAL MAÇI PAZARTESİ OYNANACAK

Turnuvanın son gününde final ve 3.lük maçları oynanacak. 4 Nisan Pazartesi günü ilk olarak saat 18.00'de Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Özel Kalem Müdürlüğü arasında 3.lük maçı oynanacak. Saat 19.00'da ise Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı takımları arasında final maçı oynanacak. Final maçının ardından ödül töreni yapılacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!