Halısaha'da heyecan dorukta

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası devam ederken, turnuvada seyir zevki yüksek maçlar oynanıyor.
Toplam 27 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvada, birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmalar oynanıyor. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda, her gün 6 karşılaşma yapılıyor.
Mişmişpark Fuar Alanı girişinde bulunan Pınarbaşı Halı Saha'da düzenlenen turnuvada 2. maçlar tamamlanırken, 3. maçlar devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Malatya İl Hakem Kurulu Hakemleri tarafından yönetilen turnuvanın 2. maçlarında, MASKİ Kanalizasyon, MASKİ Desteği 6-1, İmar İşleri, Hukuk Müşavirliği'ni 7-1, Ulaşım Hizmetleri, MASKİ Yatırım'ı 7-2, Yol ve Altyapım, İtfaiye Dairesi'ni 1-0, Özel Kalem, Destek Hizmetleri'ni 1-0, Zabıta Daire Başkanlığı ile MEGSAŞ 3-3 Esenlik Temizlik, Bilgi İşlem'i 5-3, Kültür A.Ş., MASKİ Bilgi İşlem'i 7-2, Kültür ve Sosyal İşler, Fen İşleri'ni 7-5, Yol Altyapı İlçeler, MASKİ Atıksu'yu 6-3, İnsan Kaynakları, MASKİ Strateji'yi 6-3, Çevre Koruma, MASKİ Abone'yi 7-0 yendi.
LİDERLİK YARIŞI KIZIŞIYOR
Çekişmeli ve zevkli karşılaşmaların oynandığı Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 2. maçların sonunda liderlik yarışı çekişmeli geçiyor. İlk 2 maç sonunda A grubunda İmar İşleri Dairesi ile MASKİ Kanalizasyon 6'şar puanla liderliği paylaşırken, B Grubunda Özel Kalem 6 puanla, C Grubunda Kültür Sosyal İşler 6 puanla, D Grubunda ise İnsan Kaynakları ile Çevre Koruma 6 puanla liderliği paylaşıyorlar. Her gün 6 maçın oynanacağı turnuvada, 24 Mart 2016 tarihinde grup maçları tamamlanarak, 28 Mart 2016 tarihinde çeyrek final, 30 Mart 2016 tarihinde yarı final maçları oynanacak olup, 1 Nisan 2016 tarihinde ise 3.lük ve final maçları oynanacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.