Haluk Levent'ten Depremzedelere Konut Desteği: Battalgazi İçin Başvurular Açıldı

Ünlü sanatçı Haluk Levent, deprem felaketinde evleri yıkılan ve engelli bireyleri bulunan vatandaşlar için yaptırılan 460 yeni evin başvuru sürecini duyurdu. Battalgazi, Nurdağı ve Islahiye bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için başvurular başladı. Konutların teslimi ise yakın zamanda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilecek.
Ünlü sanatçı Haluk Levent, deprem felaketinde evi yıkılan ve ailesinde engelli birey bulunan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. Levent, Battalgazi, Nurdağı ve Islahiye bölgelerinde yaşayanlar için yaptırılan 460 yeni evin başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI
Başvurular, belirtilen ilçelerde yaşayan ihtiyaç sahipleri için açıldı. Levent, konutların yakında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte teslim edileceğini duyurdu. Depremzedelere yönelik bu önemli adım, sosyal medya üzerinden duyuruldu ve başvuru linki burada ( go.ahb.app/evbsvr ) bulunabilir.
İhtiyaç sahipleri bu fırsattan yararlanabilirler.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.