Hatalı Sollama Zincirleme Kazaya Neden Oldu: Malatya-Sivas Karayolunda Dört Yaralı

Malatya-Sivas Karayolu Kendirli Kavşağı’nda iddiaya göre hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Maddi hasarın oluştuğu kazada, araçlarda bulunan toplam 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, UMKE, itfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Malatya–Sivas Karayolu Kendirli Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
4 KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgilere göre, Sivas istikametinden Malatya yönüne seyir halinde olan 44 MA 3525 plakalı araç, iddiaya göre hatalı sollama yaptığı sırada aynı yönde ilerleyen 06 MFY 47 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, 4 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kaza sonrası bölgeye 112 Acil Sağlık, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle yolda trafik de bir süreliğine aksarken olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.