dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2454.8
  • BIST
    9879.15
  • BTC
    64171.57$

Hatunsuyu'nda Ak Parti coşkusu


Hatunsuyu'nda Ak Parti coşkusu
Özhan: Beyannamemiz merkezinde insani kalkınma var...
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Hatunsuyu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısına büyük ilgi gösteren vatandaşlar, AK Parti'ye tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığını ifade etti. AK Parti'nin Türkiye'de büyük hizmetler ve icraatlar yaptığını dile getiren Güder, “O gün, bugüne kadar sizi aldatan, yalan dolanlarla sizlerden oy istemeye kalkışan; zamanın birinde iki anahtar vaat edip, elinizdeki anahtarı almaya çalışan, sizi IMF'nin kapılarına mahkum eden, milletinin aylıklarını ödeyemeyen bir ülke haline getiren insanlara, 7 Haziran'da bir ders vereceğiz" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Hatunsuyu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 91 destek verdiğini hatırlatarak, bundan sonra da bu desteği vereceklerine inandıklarını belirtti. Türkiye'de devrim niteliğinde çalışmaların yapıldığını kaydeden Kahtalı, "Hedeflerimiz, hayallerimiz var. Bu ülkeye daha verebilecek çok şeyimiz var. Şimdi ikinci yarı başlıyor" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna değinerek, "Genel ve yerel hizmetin Malatya'mızda hızlı bir şekilde çözülmesi için gayret edeceğiz. Büyükşehir statüsünü kazanalı bir yıl oldu. Bazı sorunlar büyükşehre devredildi. Bizde Malatya'nın her noktasına hizmet götürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise 2002 öncesi ile 2002 sonrasını kıyaslamanın mümkün olmadığını ifade etti. Özhan, bambaşka iki tane Türkiye'den bahsettiklerini belirterek, “Her şey baştan aşağı yeniden dönüştü. Malatya'ya son 13 yılda 13 katrilyondan fazla yatırım yapılmış. Yani her sene Malatya'ya bir katrilyondan fazla yatırım girmiş. Bu, bütün Cumhuriyet tarihi boyunca yani 80 yılda Malatya'ya yapılmış olan yatırımın 4-5 katı civarında" şeklinde konuştu. Bu dönemde 'insani kalkınma' dediklerini dile getiren Özhan, “Beyannamemizin merkezinde insani kalkınma var. Yani bundan sonra çok daha ince işçilik yapacağız. Devletimiz derlendi, toparlandı milletimizin zenginleşme vakti geldi" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!