Havuzda Fenalaşan Sınıf Öğretmeni Çiğdem Karagülle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Malatya’da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı spor tesisinin yüzme havuzunda fenalaşarak hayatını kaybeden 44 yaşındaki sınıf öğretmeni Çiğdem Karagülle, düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Malatya’da Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSOS Yaşam ve Spor Merkezi’nde meydana gelen üzücü olayda yaşamını yitiren TOKİ İlkokulu sınıf öğretmeni Çiğdem Karagülle için cenaze töreni gerçekleştirildi. 44 yaşında hayata gözlerini yuman Karagülle’nin vefatı, ailesini ve meslektaşlarını derin bir üzüntüye sevk etti.
ŞEHİR MEZARLIĞINDA CENAZE TÖRENİ...
Öğle namazına müteakip Malatya Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen törende cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından Çiğdem Karagülle, dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi. Cenaze törenine Malatya Valisi Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, siyasi parti temsilcileri, eğitim camiası, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve merhumenin yakınları katıldı.

HAVUZDA FENALAŞMIŞTI
Olay, 3 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde BELSOS Yaşam ve Spor Merkezi’nin yüzme havuzunda meydana geldi. Havuzda bulunduğu sırada aniden fenalaşan sınıf öğretmeni Çiğdem Karagülle’ye ilk müdahale, tesiste görevli iki cankurtaran tarafından yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Karagülle, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

EĞİTİM CAMİASI YASTA
Eşi polis memuru olan iki çocuk annesi Çiğdem Karagülle’nin ani vefatı, görev yaptığı okulda ve Malatya eğitim camiasında büyük bir boşluk bıraktı. Yetkililer, olayın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla başlatılan adli soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.