dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63574.721$

'Hayat Seninle Güzel' projesi


'Hayat Seninle Güzel' projesi
Yeşilyurt Belediyesinin ilçede doğan her bebek için ailelere gözün aydın ziyaretleri çerçevesinde devam ettirdiği 'Hayat Seninle Güzel' projesinde 5 bininci bebek ziyareti gerçekleştirildi.
Narin

Yeşilyurt İlçe sınırlarında dünyaya gelen bebeklerin aileleri 'Hayat seninle daha güzel' projesi kapsamında ziyaret edilerek hediyeler takdim ediliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kontrolünde devam eden projesi kapsamında şuana kadar ziyaret edilen bebek sayısı ise 5 bini geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti üzerine "Hayat Seninle Güzel" Projesinin beş bininci bebeği İsa Yaman'ı ve ailesini evinde ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Elif-Ekrem çiftinin ilk bebeği, Hayat Seninle Güzel Projesinin beş bininci bebeği olan İsa'nın sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürmesi, vatana, millete, dinine ve bayrağına sadık bir evlat olarak yaşaması temennisinde bulundu.

Dünyaya gelen her bebeğin toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine vesile olduğunu ifade eden Polat, "İsa bebeğimiz projemiz kapsamında dünyaya gelen beş bininci bebeğimiz oldu. İlk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Elif ve Ekrem çiftimizi yürekten tebrik ediyorum. Rabbim genç çiftimize ömür boyu huzur, mutluluk, İsa bebeğimize de sağlıklı bir hayat nasip eder inşallah. Hediye setinde yer alan bebek bakımı üzerine özel olarak hazırlanmış kitabın mutlaka okunmasını tavsiye ediyoruz. Dünyaya yeni gelen her bebek toplumsal birlikteliğimizi kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir. Bütün yavrularımız bizim için değerli ve kıymetlidir" şeklinde konuştu.

İlk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Elif-Ekrem çiftinin Tecde Mahallesindeki evinde gerçekleşen ziyarette dünyaya yeni gözlerini açan İsa Yaman'ı kucağına alıp seven AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Toplumsal dayanışmamıza güç ve kuvvet veren bu tür sosyal sorumluluk projelerinin başarıyla devam etmesi bizleri sevindiriyor" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinde başarılı çalışmaların altına imza attığını ifade eden Çalık, "Yeşilyurt Belediyemiz tarafından başarıyla yürütülen "Hayat Seninle Güzel" projesiyle yeni doğan bebeklere ziyaretler gerçekleştiriliyor. Ziyaretler sırasında hediye paketleri veriliyor, bu hediyeler arasında anne ve babalara yönelik bebek bakımı ve bebeklerin doğumundan itibaren dikkat edilmesi konuları içerek bir kitap takdim ediliyor. Toplum ve insan ilişkilerinin daha sağlam hale gelmesi, birlik ve beraberlik kültürümüzün daha kuvvetlenmesi adına böylesine anlamlı ve özel projelerin başarıyla devam etmesi bizleri mutlu etmektedir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Yeşilyurt Belediyesini bu hassas projeden dolayı tebrik ederken, projenin beş bininci bebeği İsa Yaman'a altın hediye etti.

Elif-Ekrem çifti ise gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür ederek, " Anne ve baba olma heyecanını ilk kez yaşadığımız bu günlerde gerçekleşen bu ziyaret bizi mutlu etti" dediler

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit'inde yer aldığı ziyaret sonunda "Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında özel olarak hazırlanan hediye seti aileye takdim edildi.

Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni taşınan ailelere yönelik gerçekleşen "Yeşilyurt Gurbet Değil" projesi kapsamında 306 aileye "hoş geldiniz" ziyaretleri gerçekleştirildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!