Hayrın Memleketi Yok!..

İş adamı Nurettin Uğur, Melekbaba Mahallesi'nde iki bin kişiye iftar verdi, 60 çocuğu sünnet ettirdi.
Uğur, Melekbaba Mahallesinde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Melekbaba Özgür Tepe Camisi önünde oluşturulan alanda iftar veren Uğur, Taştepe Derneği'nin organizasyonuyla 60 çocuğu da sünnet ettirdi.
Melekbaba Mahallesinde doğup büyüdüğünü ve Malatya'yı çok sevdiğini ifade eden iş adamı Nurettin Uğur, “Elimden geldiği kadar buradaki insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Ben burada doğup büyüdüm. O yüzden Melekbaba'nın bende her zaman ayrı bir yeri vardır. Burası gerçek halkın bütünleştiği yer. Bu bana gurur veriyor” dedi.
Uğur, yöneticiliğini yaptığı 44 Malatyaspor'a destek vereceğini belirterek şöyle konuştu: “Malatya'da yatırımım bitti. Hayrın memleketi yok. Hayır, her yerde hayırdır. Malatya'ya fazlasını yaptım. Allah nasip ederse büyükannem adına burada bir hastane yapmayı düşünüyorum. Onun dışında yatırımım bitti. Artık bütün yatırımım 44 Malatyaspor kulübüne olacak.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.