Hayvancılık için 6 milyon ödeme

Malatya Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Malatya’da kırmızı et ve süt desteklemelerinde ödemelerin gerçekleştirildiğini belirtti.
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan İl Müdürü Ali Selvi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından 833 bin 688 TL tutarındaki 3. dönem Besilik Erkek Sığırı (Kırmızı Et) Desteklemesi ile Kasım ve Aralık aylarına ait Çiğ Süt Desteklemeleri ödemelerinin 13 Mart 2015 tarihi itibarıyla üretici birliği hesapları ve yetiştirici hesaplarına aktarıldığını dile getirdi.
Selvi açıklamasında ayrıca 2015 yılında bugüne kadar Malatya genelinde toplamda 6 milyon 401 bin 288 TL tutarında Hayvancılık Desteği ödemelerinin gerçekleştirildiğini de belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Özel Kalemden Sınavsız Memuriyete Geçiş Yapmışlar! Malatya MASKİ’de Skandal
- Meteorolojiden Malatya İçin Gece Yarısı Başlayacak Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı Geldi
- Yazıhan Belediyesi'nde Gelir Artışı Gider Artışını Geride Bırakırken Varlıklar 360 Milyon Liraya Yükseldi
- Arapgir Belediyesi'nde 131 Kiralama İşleminde Kesin Teminat Alınmadı ve Çöpler Orman Arazisine Döküldü
- Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ ve MASKİ Hesaplarındaki Usulsüzlüklerle Gündemde
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.