Hayvanlar aç kalmasın diye...

Kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için Malatya’da ‘Doğadaki hayvanlara yiyecek bırakalım’’ etkinliği gerçekleştirildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Gençlik Federasyonu tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Beydağı yamaçlarına Anadolu Lisesi Öğrencileri ile birlikte hayvanlar için yiyecek bırakıldı.
HAYVANLAR YİYECEK BULMAKTA ZORLANIYORLAR
Etkinlikle ilgili bilgi veren Federasyon Başkanı Ramazan Yavuz, özellikle kış aylarında doğada yaşayan hayvanların yiyecek bulmakta zorluk çektiğini belirterek, bu amaçla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

"HAYVANLAR ÖMESİN"
Kendilerine destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve diğer yetkililere teşekkür eden Yavuz, “Birçok kentte özellikle geceleri hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düştüğü ve sokak hayvanlarının yiyecek bir şey bulamadıkları için açlığa bağlı donarak öldükleri duyuyoruz ve görüyoruz. Hayvanlar aç kalmasın ve hayvanlar ölmesin. Bizler vatandaşlar olarak hayvanlara bakmak ve onları beslemek zorundayız. Belediyeler yetersiz olabilir biz STK'lar olarak ve bireysel vatandaşlar olarak da hayvanlara yiyecek bırakalım” dedi.
Yavuz, vatandaşın da bu konuda duyarlı olmasını isteyerek “Çocuklarımıza hayvan sevgisi ve hayvanları koruma yönünde örnek olalım” ifadelerine yer verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir’de Elma Hasadı Başladı! Bu Yıl 16 Bin Tonun Üzerinde Elma Rekoltesi Bekleniyor
- Bir Gözü Ringde Bir Gözü Kan Şekerinde Olan Küçük Boksör Avrupa Şampiyonluğuna Kilitlendi
- Çınarlı Camisi’nin Karşısında İnşaat Devam Ediyor: Yetkililer Neden Müdahale Etmiyor?
- Battalgazi Belediyesi Eski Malatya’da 450 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim Desteği Sağlıyor
- Kentin Huzuru İçin Uyuşturucu ve Terörle Mücadelede Yeni Kararlar Alındı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.