Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Malatya’da Ekonomik Talepleri Dinledi

Malatya’da, T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla il ekonomisi üzerine önemli bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, kurum ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Toplantıda, mücbir sebep süresi, sanayi ve iş dünyasının talepleri gibi önemli konular ele alındı. Bu başlıklar altında, Malatya’nın ekonomik ihtiyaçları ve beklentileri hakkında geniş bir değerlendirme yapıldı. Bakan Yardımcısı Cantimur’a, bölgenin sanayi ve iş dünyasıyla ilgili talepleri detaylı bir şekilde iletildi.
EKONOMİK GELİŞİME KATKI SUNULACAK
Toplantının sonunda, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Bakan Yardımcısı Cantimur ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Bu tür toplantıların, il ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak ve yerel ihtiyaçları karşılamak adına büyük önem taşıdığı vurgulandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kocaeli’de Gol Yağmuru Malatya’yı Boğdu: Yeni Malatyaspor’un Dağılma Sezonuna Nokta Gibi Mağlubiyet
- Kurban Kesiminde Kuralsızlığa Ceza Yağacak
- Karaciğer Naklinde Uzmanların Rotası Malatya
- Elektrik Kesintisi Listesi Yayınlandı: İşte Mahalle Mahalle Detaylar
- Gece Vakti İlaca İhtiyaç Olanlara 24 Saat Açık Eczane Desteği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.