'Haziranda milletimizin sağduyusu galip geldi'

MHP Malatya milletvekili adayları il binasında yapılan toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Milletvekili adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan, Serdar Yıldız ve Mehmet Ali Özpolat MHP İl Binasında yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.
Milletvekili tanıtım toplantısında açıklama yapan il başkanı Mehmet Erdem, “7 Haziran'da milletimizin sağduyusu galip geldi ve AKP'yi tek başına iktidardan alıverdi. İnşallah 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde MHP seçime hazırdır. Genel merkezimiz tarafından seçilen arkadaşlarımız Malatya'ya geldi ve tanıtım programı düzenledik. Yüce Türk milleti 7 Haziran'da vermiş olduğu dersin daha fazlasını bu seçimde verecektir” ifadelerini kullandı.
MHP Malatya 1. sıra adayı Fikri Şinasi Kazancıoğlu ise “Gerçekten Malatya'da çok güzel bir çalışma yaptılar. Çok güzel neticeler aldılar. Bu bir nöbet değişimidir. Şimdi böyle oldu. Ben aynı performansın üstüne koyarak, siz değerli büyüklerimizle, gönüldaşlarımızla daha iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ÖSYM İncelemeleri Tamamladı! YKS Sınavında Bir Soru İptal Edildi Bir Sorunun Cevabı Değişti
- Genç Girişimciler Kurulu Malatya İçin Yeni Dönem Projelerini Masaya Yatırdı
- Malatya Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza! İki Araç Çarpıştı Biri Refüje Çıkıp Ters Döndü
- Vali Seddar Yavuz Malatya’nın Yeni Hedefini Üretim ve Turizm Olarak Açıkladı
- Sanayi Esnafı Nöbete Başladı! Yıkım Kararına Karşı Çevik Kuvvet Bölgeye Sevk Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.