dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2415.6
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66058.35$

Hedef galibiyet özlemini bitirmek!


Hedef galibiyet özlemini bitirmek!
Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, 7 haftalık galibiyet özlemini dindirerek sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Yeni Malatyapor, Süper Lig'in 28. haftasında yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Ligin 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan sarı-siyahlılar, 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 yenilgiyle 31 puan toplayarak 13. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul'da deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'da hedef sahasında 3 puan almak.

7 HAFTALIK GALİBİYET ÖZLEMİ
Sarı-siyahlılar ligde son 7 maçtır galibiyet alamıyor. Son olarak ligin 20. haftasında deplasmanda Hatayspor'u 2-1 yenerek 3 puan alan Yeni Malatyaspor, sonrasında sahasında Galatasaray'a 1-0 yenilirken, yine sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük ile de 0-0 berabere kaldı. Bir sonraki hafta deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kalan sarı-siyahlılar sonraki hafta sahasında Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu. 25. haftada Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Ligin 27. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da kırmızı kart cezalısı Semih Kaya'nın dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sarı kart sınırında bulunan Jody Lukoki, Wallace, Ahmed Ildız ve Jetmir Topalli'nin ise yarın oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 29. haftada oynanacak Denizlspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, ligde 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı 7 maçta Beşiktaş'ın 5, Yeni Malatyaspor'un 1 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise golsüz sona erdi.

Z_90

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Yeni Malatyaspor, Sportif Direktör Ali Ravcı nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerindeki Beşiktaş maçı hazırlıklarını da bugün sürdüreceği antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Konuk ekip Beşiktaş ise bugün havayolu ile 17.30'da geleceği Malatya'da kampa gireceği otele geçecek ve maç saatini bekleyecek.

ÖTE YANDAN BEŞİKTAŞ'IN MALATYA KAFİLESİ BELLİ OLDU
Süper Lig'in 28. haftasında yarın Yeni Malatyaspor'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta 22 kişilik kafile belli oldu. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Francisco Montero ile Cenk Tosun kafilede yer almadı. Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında yarın saat 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Bugün saat 16.00'da özel uçakla Malatya'ya gidecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın oluşturduğu 22 kişilik kafile şöyle: "Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Rachid Ghezzal, Ajdin Hasic, Gökhan Töre, Georges Nkoudou, Cyle Larin, Vincent Aboubakar."

28. HAFTA HAKEMLERİ DE BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Süper Lig'in 28. haftasında düdük çalacak hakemler açıklandı. 

X_15

MALATYASPOR- BEŞİKTAŞ MÜSABAKASINDA DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA'DA
2 Mart Salı
16.00 Gaziantep FK-Gençlerbirliği: Bahattin Şimşek
19.00 Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: Halis Özkahya

3 Mart Çarşamba
13.30 BB Erzurumspor-Fatih Karagümrük: Ali Şanslan
16.00 DG Sivasspor-Atakaş Hatayspor: Mustafa Öğretmenoğlu
16.00 Medipol Başakşehir-İH Konyaspor: Ali Palabıyık
19.00 HK. Kayserispor-Çaykur Rizespor: Hüseyin Göçek
19.00 MKE Ankaragücü-Galatasaray: Halil Umut Meler

4 Mart Perşembe
16.00 A.Alanyaspor-Göztepe: Tugay Kaan Numanoğlu
16.00 Kasımpaşa-Trabzonspor: Abdulkadir Bitigen
19.00 Fenerbahçe-FT.Antalyaspor: Ümit Öztürk

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!