Hedef, Levent vadisini cazibe merkezi yapmak

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi turizme kazandırılıyor.
Akçadağ Belediyesi, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ortak çalışması ile Levent Vadisi Seyir Terası'nda geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.
Levent Vadisi Seyir Terası bölgesinin turizm potansiyelini arttırmak, gelen ziyaretçilerin daha rahat dolaşımını sağlamak ve bölge dokusuna zarar vermeden bölgenin çekiciliğini arttırmak amacıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kazgan, Levent Vadisi Seyir Terası'nda sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kafeterya, kamelya, düğün salonu, yol bağlantıları, otopark gibi donatılarla bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyledi.
Levent Vadisi'nin bu güne kadar turizme kazandırılamamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirten Kazgan, "Bu eşsiz doğa harikası vadiyi turizme kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.