dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2435.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64049.93$

'Hedefimiz göç veren değil göç alan ilçe olmak'


'Hedefimiz göç veren değil göç alan ilçe olmak'
Ak Parti Yazıhan ilçe başkanlığı aday adayı Ziya Doğan: “Yazıhan’ı sürekli göç veren değil göç alan ilçeye dönüştürmek ve Yazıhan’ı kahve kültüründen çıkarıp soysal faaliyetlerin yoğun yaşandığı bir ilçeye dönüştürmek istiyoruz.”
Narin

HABER MERKEZİ-YAZIHAN

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı hareketliliği her geçen gün artarak devam ediyor. Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan Elektirk Mühendisi Ziya Doğan Ak Parti Yazıhan ilçe başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu. 

12_68

"YAZIHAN SEVDALISIYIM"

Ak Parti Yazıhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Doğan başvuru dosyasına parti ilçe binasına teslim ederken, sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı. Burada bir konuşma yapan Ak Parti Yazıhan ilçe belediye başkan aday adayı Ziya Doğan: "Ben Yazıhan sevdalısıyım. Yazıhan ilce olarak 18 yasında fakat hiç bir yatırım istenmemiş. İlce merkezi , köyleri , mahalleleri ile göç veren bir ilçe haline gelmis bulunmaktadır. Yazıhan'ı sürekli göç veren değil göç alan bir ilçeye dönüştürmek ve ilçeyi hızlıca kalkındırıp kahve kültüründen çıkarıp ekonomik ve sosyal faaliyetlerin yoğun yaşandığı bir ilçeye dönüştürmeyi hedefliyoruz. Spor kompleksi kurmak lazım, gençlik merkezleri oluşturmak lazım. Gençleri buralara yönlendirmek lazım. Yazıhan'a gidiyoruz her köşede bir tane kahve var kahvede insanlar bütün gün oyun oynuyor. Bunu yapana kadar spor dallarıyla uğraşsınlar bir tane sporcu çıksa Yazıhan'a yeterli.  Yazıhan'ı kahve kültüründen çıkarıp soysal faaliyetlerin etkinliklerin yoğun olduğu, yaşandığı bir ilçeye dönüştürmek istiyoruz. Daha birçok projem var Yazıhan için ama zamanı gelince bunları paylaşacağım." ifadelerini kullandı. 

10_128

DOĞAN'DAN ÖZTÜRK'E ZİYARET

Ak Parti Yazıhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Doğan başvuru dosyasını teslim ettikten sonra mevcut başkan Nevzat Öztürk'ü ziyaret ederek, bir süre görüştüler. 

11_70

DOĞAN, VATANDAŞLAR İLE HASBİHAL ETTİ

Temaslarına devam eden Ak Parti Yazıhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Doğan esnaf gezisi yaptı. Halkla selamlaşan Doğan burada esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, destek istedi. Öte yandan 1956 yılında Malatya ili Yazıhan ilçesinde doğan Elektrik Mühendisi ve hala Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev yapan  Doğan, eski Hekimhan Demir-Çelik Müdürülüğü görevinde de bulunmuştu. 

 

14_37

 

13_36

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!