Hekimhan’da Feci Tren Kazası! Karşı Yönden Gelen Yük Trenleri Çarpıştı

Malatya’nın Hekimhan ilçesi Hasan Çelebi mevkiinde TCDD’ye ait iki yük treninin çarpışması sonucu 1 makinist yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Malatya’nın Hekimhan ilçesinde demiryolu hattında korku dolu anlar yaşandı. Hasan Çelebi mevkiinde TCDD’ye ait iki yük treni çarpıştı. Olayda bir makinist yaralandı.
KARŞI YÖNDEN GELEN TREN ÇARPIŞTI
Edinilen bilgilere göre, trenlerden biri Malatya istikametine, diğeri ise Sivas yönüne doğru seyir halindeyken çarpışma meydana geldi. Kazanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olay sırasında bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

BİR MAKİNİST YARALANDI
Kazada tren makinistlerinden biri yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
İTFAİYE VE GÜVENLİK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri olay yerine gelerek gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Olay yerinde çalışmalar sürerken, demiryolu hattı bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili TCDD ve savcılık tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayın sinyalizasyon hatasından mı yoksa insan hatasından mı kaynaklandığı araştırılıyor.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.