Malatya
17 Ağustos, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.96
  • ALTIN
    4383.4
  • BIST
    10.871
  • BTC
    118100.24$

Hekimhan’da Tarıma Ve Hayvancılığa Sahada Destek

Hekimhan’da Tarıma Ve Hayvancılığa Sahada Destek
Hekimhan Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, tarım ve hayvancılık alanındaki üreticilerle sahada bir araya gelerek destek verdi. Tarlada buğday biçti, kümeste üretimi inceledi, ahırda hayvancılık sorunlarını dinledi. Kaymakam Günlü, “Üreticimizin yanındayız” mesajı verdi.

Hekimhan Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, ilçedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini sahada inceledi. İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde üreticilerle birebir görüşen Kaymakam Günlü, sorunları dinledi, önerileri aldı.

HASADA KAYMAKAM START VERDİ

İncelemelerine ilk olarak Osman Kılıç’a ait tarlada başlayan Kaymakam Günlü, biçerdöverin direksiyonuna geçerek buğday hasadını başlattı. Çiftçilerle tarlada bir araya gelen heyet, üretimin verimliliği ve talepler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

ETLİK TAVUK, ARICILIK VE BÜYÜKBAŞ ÜRETİCİLİĞİNE ZİYARET

Dikenli Mahallesi’ndeki 20 bin kapasiteli etlik tavuk işletmesini ziyaret eden heyet, üretim süreci hakkında bilgi aldı. Ardından 100 kovanla arıcılık faaliyeti yürüten Ahmet Mecit ve Mimar Sinan Mahallesi’nde 60 büyükbaşlık ahıra sahip Mehmet Korkmaz ziyaret edildi. Her üreticiyle ayrı ayrı ilgilenen Kaymakam Günlü, tarım ve hayvancılıkla ilgili devlet desteğinin süreceğini ifade etti.

“ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ”

Ziyaretleri hakkında konuşan Kaymakam Günlü, “Üreticimizin alın teri bizim için kıymetlidir. Her zaman sahadayız, her zaman yanlarındayız. Bereketli, kazançlı üretimler diliyorum” dedi.

KAYNAK: Arslantepe Haber Ajansı (AHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!