Her kan bağışı için bir fidan..

Malatya'da düzenlenen kan bağış kampanyasında her bağışlanan her ünite kan için bir fidan dikiliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile Türk Kızılayı tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.
Kan Bağış gününe, Kan Bağışı Günü'ne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları, şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “Kadın Kültür ve Spor Merkezimizde güzel bir aktivite için buradayız. Kan Bağışı Kampanyası için geldik. Bu merkezimiz, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyacına karşılık verirken diğer taraftan buradan yararlanan kadınlarla birlikte bu tür aktivitelere imza atıyor” dedi. Kan bağışında bulunan vatandaşların bir yandan kan verirken diğer taraftan da Malatya'nın yeşillenmesine katkı sağladığına dikkat çeken Mumcu, “Bu da bizi çok mutlu etti. Kan veren hemşehrilerimiz adına Kızılay bir fidan dikiyor. İnşallah bu etkinlikleri çoğaltacağız. Belli periyotlarla kan bağışını zaten belediye ana hizmet binamızda yapıyoruz ama sosyal merkezlerimizde de yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kadınların öncülük ettiği etkinlikte vatandaşlar gün boyunca kan bağışında bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.