10 Ekim, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    49.34
  • EURO
    55.41
  • ALTIN
    6651.8
  • BIST
    12.27
  • BTC
    82321.404$

"Her şeyi devletten beklemeyelim" deyip kolları sıvadılar!


"Her şeyi devletten beklemeyelim" deyip kolları sıvadılar!
Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde yaşayan kardeşler kapanan yollarını imkanları dahilinde kendileri açtı. ‘Her şeyi devlette beklememeliyiz’ diyen kardeşler bereketli bir yıl diledi.
HABER MERKEZİ-DARENDE

Malatya’nın Darende ilçesi’nde kardan yolları kapanan Mahallenin yolunu iki kardeş kendi araçlarıyla açtı. 'Her şeyi devletten beklememeliyiz 'diyen kardeşler bereketli bir yıl temennisinde bulundu.

"HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEMELİYİZ"

Malatya’da kent genelinde etkili kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde yaşayan kardeşler İsmail Özdemir ile Murat Özdemir mahallenin kardan kapanan yollarının açılması için kolları sıvadı.
Kendi araçları ile ‘her şeyi devlette beklememeliyiz’ diyerek bölgede yol açma çalışması yapan kardeşler ana arterlerde kara yolları ile belediye ekiplerinin çalışma yaptığını ara yollarda ise kendilerinin çalışma yaptığını aktararak bereketli bir yıl temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!