dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2469.4
  • BIST
    9536.16
  • BTC
    63388.6$

HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYORLAR!..


HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYORLAR!..
Merak ettiğim konu şu; acaba AK Parti Malatya İl Teşkilatı’ndaki fitne ve fesat halen devam ediyor mu?
Narin

HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYORLAR!..

“Pensilvanya'daki soytarının 2010 yılındaki talimatı sonrası kurulan “Tahşiye kumpası”nın mağduru birini açığa almaya çalışan kişi kim?” sorusuna aldığım cevap: “FETÖ'cü

“Pensilvanya'daki soytarının “Hizbulvahşetten sonra Tahşiye diye bir şey icat edebilirler” sözünden sonra Tahşiye kumpasıyla mağdur edilen birini “Hizbullahçı” diye piyasaya lanse eden müfteri kim olabilir? Sorusuna aldığım cevap: “Hoca(!)sından dersini iyi almış kripto FETÖ'cüdür."


FETÖ MÜCADELESİNİN YILMAZ KAYMAKAMI

FETÖ'yle mücadelenin yılmaz bekçisi (!) Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz'ın; ciddi sağlık problemleri varmış. Dozu yüksek ilaçlar kullandığı iddia edildi. "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözünden hareketle, genç kaymakamımızın FETÖ'yle mücadeleyi daha sağlıklı sürdürebilmesi için Rabbim'den acil şifalar diliyorum.

İKİ TEKLİF

Eğer FETÖ'yle girişilen mücadelede, mağduriyetlerin önüne geçilmek isteniyorsa, açığa alınan ancak hakkında herhangi bir menfi delil bulunmayan insanların mağduriyetleri, mülki amirlerden tahsil edilsin.

Teklif iki: Açığa alınan kişinin FETÖ'cü olduğu ispat edilirse de, mülki amirler taltif edilsin.

 

İLGİLİLERE DUYURULUR

Devletimizin 17/25 Aralık'tan sonraki FETÖ mücadelesini hazmedemeyen bir kaymakam vardı.  Her sabah semaya bakıp “ebabil kuşlarını” beklediğini söyleyen bu kaymakamın tayini  başka bir yere çıkmıştı. Kripto FETÖ'cü olduğunu tahmin ettiğim bu kaymakam, kendini gizlemek adına nasıl bir kıyım yapıyor acaba? Devletimin ilgili kurumları bilgi isterse buradayım.

 

BEDİÜZZAMAN'I KULLANMAYA ÇALIŞANLARLA, ANLAMAYA ÇALIŞANLARI KARIŞTIRMAYIN

Malatya'daki mülki amirlerimizden biri bana aynen şöyle dedi: “İmamlarımızdan biri hutbede Bediüzzaman hazretlerinin telif ettiği Asayı Musa isimli eserinden bir alıntı yaptığı için açığa alındı.” Haliyle ben de şunu söyledim: Bediüzzaman hazretleri, 500 talebesini1. Dünya Savaşı sırasında Rus küffarıyla mücadelede şehit vermiş bir mücahittir. Hoşgörü safsatasıyla şu memleket ahalisini uyutan  FETÖ'yle, Bediüzzaman'ın ne alakası var?

 

FİTNE VE FESAT DEVAM EDİYOR MU SAYIN BAKANIM?

Bir dizi ziyaret ve açılış için Uşak'ta bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Uşak programının sonunda AK Parti Uşak İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Daha önce Malatya AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve parti teşkilat yapısını iyi bildiğini kaydeden Bakan Tüfenkçi, “Teşkilatlarda fitne ve fesatlar olabilir. Fitne ve fesatlara sakın kanmayın ve birbirinizle olan bağınızı kesmeyin. Bizim sözümüzün geçmesi için bu şart. Birbirinin ayağından çekenler her zaman için kaybeder. İl başkanlığının patronajında yerel bazdaki çalışmalar sürmeli ve teşkilatlar hükümetimizin icraatlarını her zaman anlatmalı. AK Parti şahsi menfaatlerini ön plana çıkaranları, içinde çok fazla barındırmaz” diye konuştu.

Merak ettiğim konu şu; acaba AK Parti Malatya İl Teşkilatı'ndaki fitne ve fesat halen devam ediyor mu?

BİZİM “ERDEM” DEDİĞİMİZE, BİRİLERİ “KORKAKLIK” DİYOR

Geçen hafta, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın ortalarda görünmemesine dikkat çekmiştim. Sonrasında ise sayın Çalık'tan bir telefon geldi. Kendisinin Belarus'ta olduğunu belirtti. Bende hasbihal köşemizde o bölümü kaldırdım. Benim “Erdem” olarak gördüğüm bu hareketimi, bazıları “Korkaklık” olarak tabir ediyor. “Korkak” olan “Korkak”lığını gizler, benim ki “Erdem”.

 

GEÇ KALMIŞ BİR TEŞEKKÜR

Birkaç hafta önce, İnönü Üniversitesi'nin akademik yıl dönümü açılışı yapılmıştı. Akademik Yıl Açılışı sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette, Malatyalı İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş'tan ikinci konuk evinin sözü alınmıştı. Malatyalı olarak teşekkür etmem gerektiğini o telaş içinde unutmuştum. Şimdi hatırlıyor ve “Hayırlı olsun” diyorum.

 

TESPİT KÜÇÜK DE, FARK ÇOK BÜYÜK…

İslam Dininin sin-i buluğ (Ergenlik çağı)  diye tabir ettiği fıtri bir yaş vardır. Bunu 18'le sınırlandırmamıştır. Peki, bunu 18'le sınırlayan kullar, yetkiyi nereden alıyorlar? Nitekim,18 yaş altı nikahları taciz ve “çocuk istismarı” şeklinde tabir ediyorlar.


MEŞRU VE GAYRİ MEŞRU GÖRENLERE SUAL VE CEVAPLAR

Kişinin karşı cinsi ile arasında duygusal bir bağ var ki; aşk diye tabir edilir. Peki, 18 yaşının altındaki birine “Sen aşık olamazsın, daha yaşın kaç?” diye bir yasak koymak mümkün mü?

Mümkün değil. Çünkü hal-i alem buna şahit.

Aşk cazibesiyle birbirini seven ve yuva kurmak isteyen 18 yaş altı iki gence; “siz evlenemezsiniz, medeni kanunlarımız buna müsaade etmiyor” diye evliliklerini engellemek mümkün müdür?

Mümkün değil. Çünkü yaşı küçük diye verilmeyen kız, oğlana kaçıyor.

 

Ergenlik çağına ulaşmış ve kıydıkları dini nikahla meşru bir evlilik yapan ve çocuk doğurmaya müsait anne ve baba adayına; “ Siz çocuk yapamazsınız” diyerek  anne ve baba olmalarını engellemek mümkün mü?

Mümkün değil. Çünkü 18 yaş altı bir çok anne ve baba var. İnkar edemezsiniz.

 

Hâsıl-ı kelam: Fıtrat yalan söylemez. İstiklal şairinin dediği gibi “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar”

 

 Bu kadınlar CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'yı neden sıkıştırıyor?

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!