Malatya
16 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.96
  • ALTIN
    4383.4
  • BIST
    10.871
  • BTC
    117662.40$

Hırsızların yeni gözdesi...


Hırsızların yeni gözdesi...
Malatya’da yaşayan kayısı üreticisi Hacı Bayram Karaaslan, tel örgüyle çevirdiği kayısı bahçesinin tel örgülerinin sökülerek götürüldüğünü görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi Eyüp Kadak mevkiinde, hafta sonu bahçesine çalışmaya giden ve tel örgülerin hırsızlar tarafından çalındığını gören bahçe sahibi Hacı Bayram Karaaslan, neye uğradığını şaşırdı.

3 DEFA DAHA SOYULDU

Daha önce de hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını, ancak tel örgünün çalınmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten Karaaslan, “Yaklaşık 5 senedir burada kayısı ağaçlarım var. Hafta sonları gelip bahçede çalışıyorum. Daha önce bahçe içine yerleştirdiğimiz ve içinde eşyalarımızın olduğu konteynerimiz 3 defa soyuldu. Bu sefer bir şey bulamayınca bahçenin etrafına çektirdiğimiz tel örgülerini götürmüşler. Bu, kolay kolay normal bir vatandaşın yapacağı bir şey değil. Yani, bunu profesyonel, örgütlü, bilinçli, bu işi bilen insanın olması lazım” ifadelerini kullandı.

NÖBETTEYİZ 

Bahçedeki eşyaların çalınmaması için nöbet tuttuklarını belirten Karaaslan, hırsızların yakalanması için yetkililerden yardım bekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!