dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9096.59
  • BTC
    70226.71$

“Hizmet Felsefemizin Öznesi İnsan, Yüklemi Adalettir”


“Hizmet Felsefemizin Öznesi İnsan, Yüklemi Adalettir”
Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzu, hemşerilerimizin fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle buluşturacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın göstergesidir. İlçemizin her noktasında bu huzur ve mutluluk hâkimdir, işte bu dayanışma ruhu ve birliktelik anlayışımızla 31 Mart’ta yeni bir zafer daha kazanacağız.” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar,Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

“VATANDAŞIN MEMNUNİYETİNİ VE REFAHINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Başkan Adayı Çınar, “Memleket işi gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği' ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine yeniden talip olduk. Hizmet felsefemizin öznesinde insan, yükleminde adalet olması AK Partinin farkını ortaya koymaya yetiyor. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır. Beş yıllık dönemde bu hassasiyeti ön planda tuttuk ve merkez-kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelerimize hakkaniyetle hizmet ettik” diye konuştu.

1003_231

ÇINAR VATANDAŞLARIN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik olarak Tecde Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılarak beş yıllık sürede hem Yeşilyurt'a hem de Tecde mahallesine yapılan dev yatırımları paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaştı.

“HALKLA BÜTÜNLEŞMİŞ BİR KİMLİĞİMİZ VAR”

Yeşilyurt'ta Cumhur İttifakının adayı olarak vatandaşların dua ve desteklerine talip olduklarını ifade eden Başkan Adayı Çınar, “AK Parti olarak halkla bütünleşmiş bir kimliğimiz var. Yereldeki kalkınma ve büyüme hamlesini başlatan Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde oluşturulan Cumhur İttifakı, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğinin teminatıdır.31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının mührünü Yeşilyurt'a vuracağız. Bizlerde bu kutlu mücadeleye sonuna kadar destek vermek adına memleketimize, kentimize ve ilçemizi daha fazla büyütmek ve kalkındırmak için ‘Memleket İşi Gönül İşi' düsturuyla yola çıkarak göreve talip olduk. Gittiğimiz her mahallede büyük bir sevgi, muhabbet ve güler yüzle karşılanmamızın temelinde; beş yıllık sürede hayata geçirdiğimiz gerek fiziki yatırımlar gerekse de ‘ Gönül Belediyeciliği' hizmetlerimizin etkisi büyüktür. Hemşerilerimizin yüreğindeki umut, gözlerindeki ışık, Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milli iradenin yansımasıdır. Kıymetli hemşerilerimizin bu kutlu mücadeleye olan ilgi ve desteği, 31 Mart seçimlerinin yeni bir zafer ve milat olacağını bizlere göstermektedir. Bölgesel ve küresel anlamda Türkiye'yi daha iyi noktaya taşımak adına eşsiz bir mücadele veren Cumhurbaşkanımızı, Malatya'lı hemşerilerimiz bu seçimde de yalnız bırakmayacaktır. Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkârı olmak adına çalışıyoruz.” dedi.

“TECDE MAHALLEMİZDE Kİ DEĞİŞİMİ YAKINDAN GÖRÜYORUZ”

Malatya'nın hızla gelişen ve büyüyen bölgeleri arasında yer alan Tecde Mahallesine beş yıllık dönemde ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Adayı Çınar, “ Nüfus artışına paralel olarak artan konutlaşmayla birlikte ilçemizin en fazla gelişim gösteren bölgeleri arasında yer alan Tecde mahallemizin gerek alt yapı gerekse üst yapı hizmetlerine büyük önem verdik. Mahalle Muhtarımız ve hemşerilerimizle sürekli toplantılar yaparak bu bölgemizdeki eksiklikleri teker teker çözüme kavuşturduk. Tecde mahallemiz yenilenen yolları, sosyal yaşam alanları, kaldırımları, bisiklet yolları ve diğer hizmetlerimizle büyük bir değişime uğradı. Mahallemize yönelik yeni yatırımlarımızı inşallah sizler yetki verirseniz yeni dönemde hayata geçireceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle kapısını çalmadığımız, elini sıkmadığımız tek bir hemşerimiz kalmadı. Bacası tüten her evin derdine derman, sıkıntısına merhem olmaya çalışıyoruz. Topyekün bir kalkınma sürecini başlatmak, yeni hedeflere ve yeni umutlara yelken açmak için 31 Mart seçimleri büyük önem taşımaktadır. Belediyecilik gönül işidir, biz beş yıllık sürede gönülden ve kalpten çalıştığımız için var olan sorunları milletimize duyduğumuz sevdayla çözüme kavuşturduk. ‘Önce Millet Önce Memleket' anlayışıyla memleketimize hizmet etmek için sizlerden beş yıllık yetki istiyoruz” dedi.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KİMSE YARIŞAMAZ”

Beş yıl önce olduğu gibi yine vatandaşların dua ve desteklerine talip olduklarını hatırlatan Başkan Adayı Çınar, “ Şu bir gerçektir ki; AK Parti Belediyeciliği ile kimse yarışamaz, biz bu farklılığı beş yıl içerisinde ilçemizde yaşayan bütün vatandaşlarımıza hissettirdik. En ücra noktada yaşayan vatandaşımıza devletimizin imkânlarını ulaştırdık, yollarını yaptık, yaşam standartını daha iyi noktaya taşıdık ama en önemlisi hâyır duaları aldık, gönülleri kazandık. Çünkü istediğiniz kadar yol, köprü, kaldırım yapın gönülleri kazanamazsanız, ‘ Allah razı olsun' sözünü duymazsanız yaptığınız hizmetin hiçbir karşılığı olmaz. Biz bir yandan fiziki yatırımlar yaparken diğer taraftan sosyal sorumluluk projelerimizle vatandaşımızla iç içe olduk, onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduk, mesaimizin büyük bir kısmını halkımızla geçirdik ve sonunda hâyır dualarına mazhar olduk. Tüm projelerimizi halkımıza sorarak, fikirlerini alarak hayata geçirdik. Beş yıllık süreçte ne söz verdiysek onun fazlasını yaptık. Bizim için en önemlisi vatandaşımızın huzuru ve mutluluğudur. Yeşilyurt'umuza daha büyük yatırımların gelmesi için 31 Mart seçimleri büyük bir fırsattır. Cumhurbaşkanımızın ‘ Durmak Yok Yola Devam' anlayışından ilham alarak milletimize ve ülkemize hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Başkan Adayı Çınar'ın, vatandaşların talep ve isteklerine cevap verdiği mahalle toplantısına; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Künkül, Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!