dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

'Hizmetlerin temelinde 'Elif-Vav' anlayışı var'


'Hizmetlerin temelinde 'Elif-Vav' anlayışı var'
Temelli Kız Kur'an Kursu önüne yerleştirilen 'Elif-Vav' kaidesinin açılışına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 'İşimizde 'Elif' gibi dik, dosdoğru olurken, milletimize karşı da 'Vav' gibi mütevaziyiz' dedi.
Narin

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yeşilyurt Müftüsü Mehmet Çınar, Yeşilyurt AK Parti İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, açılışta yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden itibaren hayata geçirdikleri tüm projeler, yatırımlar ve hizmetlerin temelinde 'Elif-Vav' anlayışının yer aldığını ifade etti.

Temelli Kız Kur'an Kursu önüne yerleştirilen 'Elif-Vav' kaidesinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Polat şunları söyledi:

"Göreve başladığımız ilk günden beri üzerinde hassasiyetle durduğumuz 'Elif-Vav' anlayışına göre ilçemize hizmet ediyoruz. Bu bizim şiarımız ve sloganımızdır. İşimizde 'elif' gibi dik, dosdoğru olurken, milletimize hizmette 'Vav' gibi mütevaziyiz. Bu anlayış çerçevesinde ilçemize güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim eğitimi gördüğü, Cenab-ı Allah'ı, Dinimizi ve Peygamber Efendimizi öğrendikleri Kız Kur'an Kursumuzun ön kısmına 'Elif-Vav' kaidesini yerleştirdik. Elif-Vav anlayışı hepimizi çok yakından ilgilendirirken, Kur'an Kursunun ön kısmında olması ayrı bir anlam taşıyor. Emeği geçen tüm kardeşlerimi kutluyorum"

Kentlerin bu tür kaidelerle daha estetik bir görünüme kavuştuğunu anımsatan Başkan Polat, "Şehrimizin birçok noktasına adaleti, vatanı, bayrağı, milli ve manevi değerlerimizi ifade eden kaideler yerleştirmeye devam edeceğiz. Dürüst olmayı, çalışkanlığı ve mütevazılığı anlatan bu güzel eserler bir yandan şehrimizi güzelleştirirken diğer taraftan bir ruh ve heyecan katmaktadır. Kentimize ve ilçemize yakışan eserleri hizmete sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise konuşmasında Yeşilyurt Belediyesinin ardı ardına hizmete sunduğu hizmet binaları ve bu tür eserlerin açılışlarına yetişmekte tatlı bir yorgunluk yaşadıklarını ifade etti. Babahanoğlu, "İki yıllık süre içerisinde Yeşilyurt Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetlere katılmak adına yoğun bir koşturma halindeyiz. Bazen yoruluyoruz, ama bunun adı tatlı yorgunluktur. Çünkü hep birlikte el ele vererek kent ve ilçe sakinlerimize güzel hizmetlerde bulunmak için yoğun mücadele veriyoruz. İlçemiz bu süre zarfı içerisinde gurur duyulacak hizmetlere kavuştu. İlçemiz şu an itibariyle 60'ın üzerinde kaliteli ve nitelikli sosyal yaşam alanlarına kavuşmuş durumda. Bunun yanı sıra birçok sosyal ve kültürel projelerimiz var. Konferanslar, paneller, eğitimle ilgili hizmetler devam etmektedir. Alt ve üst yapı hizmetleri, çevre güzelleştirme projeleri gerçekten takdire şayandır. İlçemizin hem bugününe hem de yarınlarına yönelik gerçekleşen bu değerli hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Bütün Yeşilyurtlular adına, Kaymakamlık adına Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan önce de olduğu gibi bundan sonrada 'Elif' gibi dik ve dürüst, 'Vav' gibi mütevazı ve çalışkan olunmasını temenni ediyorum. Elif-Vav Kaidesi kentimize ve ilçemize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Konuşmalardan sonra Yeşilyurt İlçe Müftüsü Mehmet Çınar tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi ve toplu fotoğraf çekimiyle açılış sona erdi.

Başkan Polat esnafları ziyaret etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kaide açılışından sonra esnafları ziyaret ederek sıkıntı ve talepleri dinledi. Başkan Polat'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri ve esnaflar, "İlçemize güzel hizmetlerde bulunuyorsunuz, Allah sizden razı olsun, mahallemizdeki sıkıntıları çözüme kavuşturacağınıza yürekten inanıyoruz" diye konuştular.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!