Horata ne olacak?

Başkan Çakır büyük proje için açıklama yaptı
Horata Projesi ile ilgili konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Eğer mahkeme durdurma kararı vermeseydi, şimdiye kadar yarılanmıştı" dedi.
Başkan Ahmet Çakır, Horata Vadisi ile ilgili çalışmanın devam ettiğini belirterek projeyle ilgili mahkeme durdurma kararı olduğunu söyledi. Projeyi hazırlayan firmanın önümüzdeki günlerde bina yerleşim yerleri, çevre ve konut tipleri hakkına kendilerine sunum yapacağını belirten Çakır, “Projemiz devam edecek, Horata Vadisi Malatya'daki şehircilik ve konut anlayışını üst seviyeye taşıyacak. Malatya zaten çevre iller arasında inşaat ve konut kalitesi en iyi olan ilimiz, daire yapısı ve modernlik anlamında ilimizde üst seviyede bir standart var” dedi.
Horata Vadisi'nin kaliteyi çok daha ileriye taşıyacağını ifade eden Çakır, “Malatya'nın geleceğini şehircilik anlamında etkileyecek çok önemli bir proje. Mahkeme kararı yüzünden bu kadar uzadı, eğer bir sorun çıkmasaydı şimdiye fiziki olarak proje yarılanmış olacaktı" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Modern Donanımıyla Arapgir'e Yepyeni Bir Okul Geliyor
- Birkaç Gün Arayla İkinci Yangın... Metruk Yapı Mahallelinin Kabusu Oldu
- CHP Malatya’da Gerilim Tırmanıyor: 13 İlçe Başkanı Satılmış’ın Yanında
- Battalgazi Bölgesinde 1.193 Bağımsız Bölümün İnşaatı Tamamlanarak Teslime Hazır Hale Getirildi
- Susam Sokağı Sakinleri Kurabiye Operasyonu Oyunuyla Malatyalı Miniklerle Buluşmaya Hazırlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.