dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2447.8
  • BIST
    9721.78
  • BTC
    63457.85$

HSK'nın nabzı Malatya'daydı...


HSK'nın nabzı Malatya'daydı...
HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Malatya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa Malatya'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. 

"İNŞALLAH HAYIRLI BİR DÖNEM OLUR"

 HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ıziyaret ederek, bir süre görüştüler. Vali Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu güzel hizmetlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de devam edeceğine inandığını belirtti. 

"ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa Gürkan'ın çalışmalarını takdirle karşıladığını söyleyerek, "Malatya'nın her alanda gelişip büyümesi bizleri memnun eder." dedi. 

0000_12

GÜRKAN: HSYK TEFTİŞ KURULU BAŞKANINI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM
Vali ve HSYK Teftiş Kurulu Başkanını Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan ise, “Valimiz ile Battalgazi Belediye Başkanlığımız süresince yakın çalışma içerisinde olduk. Kültürel, sosyal ve diğer yatırım alanlarında koordinasyonu Valiliğimiz ile birlikte belirleyip, yatırım önceliklerine göre hizmet götürme gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Valimizle yapmış olduğumuz görüşmemizde özellikle yatırımlar noktasında birlikte hareket ederek, kamu ve yerel yönetim bürokrasisinin bir araya getirilip, onların bilgi birikiminden yararlanılması o enerjinin de hizmet olarak Malatyalı hemşehrilerimize ulaştırılması noktasında fikir birliği içerisindeyiz. Bu süreci atlattıktan sonra arkadaşlarımız, Valiliğimiz ile gerekli koordinasyonu sağlayarak, Malatya'mızı mazisine layık bir istikbale hazırlama noktasında el birliği ile gayret edeceğiz. Valimiz de bu memlekete hizmet etme gayret ve çabası içerisinde, bizler de aynı fikir ve düşüncedeyiz. Önemli olan Malatya paydamızda Malatya'mızı geçmişine layık geleceğe hazırlamaktır. Tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

KOLUKISA DAHA SONRA BAŞKAN GÜDER'İ ZİYARET ETTİ

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa daha sonra Vali Aydın Baruş, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başmüfettişi İbrahim Tav ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

00_39

"ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine hizmet etmenin gayreti ve çabası içerisinde olacaklarını belirterek, “Bizlerde vatandaşlarımızın yüzde 70'in üzerinde bir oy oranı ile Battalgazi Belediye Başkanı olarak seçtiler. İnşallah bizde bundan sonraki süreçte gerek yerel yönetimler olarak, gerek merkezi hükümetimiz, sayın valimiz başta olmak üzere, vekillerimiz ile il başkanımız ile Battalgazi'mize ve Malatya'mıza neler kazandırabiliriz onun çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi özellikle Battalgazi milli ve manevi değerlerimizin, kültürel değerlerimizin bulunduğu açık hava müzesi şeklinde olan bir ilçemiz. Bunu turizme kazandırma, Malatya'mıza kazandırma adına inşallah yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettirerek Battalgazi'mizin gelişmesi için tüm çaba ve gayretlerimizi sarf edeceğiz” diye konuştu.

00_44 

ÇINAR, KOLUKISA'YA PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa ziyaretleri kapsamında daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, samimi ve içten geçen sohbet sırasında mevcutta devam eden hizmetlerin yanı sıra Yeşilyurt'u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni dönem projeleri hakkında da detaylı bilgiler paylaştı.

000000_3

KOLUKISA, EMNİYET MÜDÜRÜ URHAL İLE GÖRÜŞEREK BİR SÜRE SOHBET ETTİ

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa'nın sonraki durağı ise, Malatya Emniyet Müdürlüğü oldu. Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile görüşen Kolukısa burada çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

000_11

00000_5

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!