dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Hüccetullah HAKDER / Fatih Altaylı’ya Açık Mektup: Gazetecilik mi, Yoksa Birlikte Oyunculuk mu?

Hüccetullah HAKDER / Fatih Altaylı’ya Açık Mektup: Gazetecilik mi, Yoksa Birlikte Oyunculuk mu?
Hüccetullah HAKDER yazdı.
Narin

Fatih Altaylı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na “Madem bu kadar gücün var, önce Kandil’i temizle” demiş. Ne kadar ilginç! Anlaşılan o ki, Altaylı’nın mesleği gazetecilik değil, adeta bir komedi yazarlığı. Sen kimden cesaret alıyorsun da böyle konuşuyorsun? Yoksa senin maaşın ABD’den mi, İsrail’den mi geliyor?

Bir de Türkçe konuştuğun için utanmalısın Altaylı. Türkçeyi böyle seviyesiz yorumlarla kirletmek sana yakışmıyor. Cumhurbaşkanımıza böyle hitap etmek sana mı düştü? İşin aslını sorarsan, sen kendi ülkenin Cumhurbaşkanı’na böyle konuşurken, kendin bile söylediklerine inanmıyorsun.

Peki, Fatih Altaylı, sen kimsin? Haddini bilmez bir gazeteci mi, yoksa dış güçlerin maşası mı? Herhalde ikinci şık daha uygun düşüyor. ABD’den dayak yemek mi? Bak sen! Şu hayatta bir gazeteci olarak neyi başardın ki, Cumhurbaşkanımıza akıl vermeye kalkıyorsun? Hadi oradan, herkes kendi işine baksın.

...

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!