06 Temmuz, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Hükümetimiz, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir


Hükümetimiz, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir
Hükümetimiz, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Hükümetimiz, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir” dedi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti hükümetinin çevre ile ilgili yaptıklarını dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Hükümet olarak; ülkemiz tabii kaynaklarının ve ekosistemlerinin korunup geliştirilmesi, mevcut ve gelecek nesiller için sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturulması, sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde, uluslararası normlar ve ulusal öncelikler esas alınarak, strateji ve mevzuatın geliştirilmesi, denetlenmesi ve toplumda duyarlılık oluşturulması hususunda çalışmalarımız devam etmektedir.
Hükümetimiz bugünkü ve gelecek nesillerin temel ihtiyaçlarının göz önüne alındığı, hayat kalitesinin artırıldığı, tabii kaynakların doğru şekilde yönetildiği, sağlıklı bir çevrede yaşama hakkının sağlandığı, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir.
Kyoto Protokolü'ne ve diğer uluslararası sözleşmelere taraf olan Türkiye her zaman olduğu gibi çevre sorunlarının çözümü konusunda aktif rol oynamaya devam edecek, uluslararası sorumluluklarını yerine getirecektir “ ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!