Hyundai Anaokulunda Sonbahar Neşesi: Kaymakam Sungur ile Turşu Kuruldu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki Hyundai Anaokulunda düzenlenen "Turşu Kuruyoruz" etkinliği, minik öğrencilerin eğlenceli anlarına sahne oldu. Kaymakam Ahmet Fatih Sungur’un da katıldığı etkinlikte, öğrenciler hem geleneksel kültürü öğrendi hem de kış hazırlığı yaptı.
Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki Hyundai Anaokulunda, sonbaharın gelişi "Turşu Kuruyoruz" etkinliğiyle coşkuyla kutlandı. Minik öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde kış hazırlığına başladı. Etkinlikte çocuklar, lahana doğradı, sirke ölçtü ve kavanozlara turşu doldurdu.

GELENEKSEL KÜLTÜR, ÇOCUKLARA UYGULAMALI OLARAK ÖĞRETİLDİ
Etkinliğe katılan sürpriz konuğumuz ise Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur oldu. Kaymakam Sungur, çocuklarla aynı sıraya oturup turşu kurarak geleneksel kültürü yaşattı ve miniklere günlük yaşam becerisi kazandırdı. Bu keyifli anlar, öğrencilere kültürel mirası uygulamalı olarak öğrenme fırsatı sundu.
.jpeg)
HYUNDAİ ANAOKULU'NDAN EĞİTİMDE YENİ BİR ADIM: KAYMAKAMLA TURŞU KURULDU
Etkinlik, hem eğlenceli hem öğretici bir ortam yaratırken, aynı zamanda öğrencilerin geleneksel kültürle tanışmalarını sağladı. Minikler, Kaymakam Sungur’un katılımıyla unutulmaz bir gün yaşadılar.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Cami ve Şemsiye Sokak Ay Sonunda Açılıyor
- Büyükşehir Belediyesinin Üç Ayda 30 Milyon Lira Harcadığı İddiası Siyaset Gündemini Hareketlendirdi
- Cafana Mahallesi'ndeki Feci Kazada Ağır Yaralanan Adliye Çalışanının Hayati Tehlikesi Sürüyor
- Ağustosta Teslim Denilen Evler Hâlâ Boş: Hak Sahipleri Tepkili
- Darende’de Araç Tohma Çayı’na Devrildi: 78 Yaşındaki İsmail Şener Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.