İçen: İşi ehline verin

36 yıldır İnönü Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. İlhan İçen, rektör adaylığını açıklarken, kendisinin seçilmesi için 6 maddelik liste yayınladı. Üniversiteyi iyi tanıdığını belirten İçen, “İşi ehline verin” çağrısı yaptı.
HABER MERKEZİ – ÖZEL
Malatya'daki İnönü Üniversitesi'nin rektörlük seçimleri, kıyasıya bir rekabete sahne oluyor. Rektör adaylığını açıklayan Prof. Dr. İlhan İçen, kendisinin seçilmesi için 6 maddelik de bir liste yayınladı. 36 yıldır İnönü Üniversitesi'nde çalıştığını belirten İçen, üniversiteyi çok iyi tanıdığına dikkat çekti.
YÖK TÜBİTAK YÖNETİM VURGUSU
2012 yılından bu yana YÖK Etik Kurulu üyesi olduğunu belirten İçen, listede, 2014 yılından bu yana TÜBİTAK Yürütme Kurulu Üyesi olduğuna değindi. Öte yandan İçen, yurtdışındaki üniversitelerle ilişkilerinin çok iyi olduğuna işaret ederek, 1991- 1996 yılları arasında İngiltere'de doktora yaptığını hatırlattı. Yine İçen'in hazırladığı listede, “Üniversite yönetimi tanıyorum; 2008-2012 yılları arasında rektör yardımcılığı yaptım” ifadelerine yer verildi.
İŞİ EHLİNE VERİN
Prof. İçen'in hazırladığı rektör adaylığını ilan eden listedeki en dikkat çekici madde ise son sırada yer aldı. Yönetimin belli bir süreyle verilen emanet olduğunu kaydeden İçen, “Emaneti ehline verin ve adaletle davranın” çağrısı yaptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hiçbir Şikayeti Olmayan Hasta Aile Hekimliğindeki Tarama Testiyle Kanseri Erken Evrede Yendi
- İnönü Üniversitesi ve Melekbaba Ortaokulu İş Birliğiyle Yürütülen Matematik Projesi Sona Erdi
- Darende Belediyesinden Enerji Yatırımı İle Aylık Yüz Bin Liralık Gelir Kapısı Aralandı
- Malatya Peş Peşe Yangınlar! Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı Geldi
- Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Su Tankerine Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.