İhale, 16 Kasım'da

Malatya toplu ulaşımını yürüten Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ), Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan mahallelerinde sekiz yıl süre ve 25 araç ile yolcu taşıma ulaşım hizmetini halka arz ediyor.
Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ), kapalı teklif usulü ihale ile üç hattı halka arz ediyor. MOTAŞ'tan yapılan açıklamada, daha kaliteli ve zamanında ulaşım için Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan mahallelerinde ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla hat kiralamaya gidileceği belirtildi.
Açıklamada, “Amacımız halkımıza yüksek standartlı bir seyahat yaşatmak, ulaşılmak istenen yere sorunsuz, hızlı, zamanında ulaştırabilmek için yıllardır edindiğimiz tecrübeler istikametinde toplu taşım hizmetimizi hizmet paylaşımı mantığında halkımızla birlikte yürütmeyi planlıyoruz” denildi.
İHALE, 16 KASIM'DA
Yapılan açıklamada, “Sekiz yıllık süre için ihaleye çıkardığımız üç mahallemizin hatları için 25 adet yolcu taşıma aracının hizmet vermesini planlıyoruz. 16 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00'te MOTAŞ Toplantı Salonu'nda gerçekleştireceğimiz ihaleye, ilanda yayınlanan şartnamedeki kurallara uyan herkes katılabilir. Hattı kiralayan her araç, söz konusu üç mahalleye dönüşümlü olarak sefer yapacak Her araç her mahalleye girerek diğer araçlarla eşit şartlarda hizmet verecektir. Her istekli ihaleye katılarak bu rotasyonlu hatlara bir adet ile 25 adet otobüse kadar teklif vererek toplu taşım hizmetini yapabilecektir” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca, ihale sonucunda 8 yıllığına hak sahibi olanların toplu taşım hizmetini MOTAŞ'nın kontrolünde yürütüleceği belirtilerek, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş'nin yürüttüğü toplu taşım kurallarının ihaleyi kazanacak olan kişi veya kişiler için de aynen geçerli olacağının altı çizildi
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Listede Yine Yok! Gözler Tarım Bakanlığı’na Çevrildi
- Hekimhan’da Film Gibi Kaza! Ağaca Çarpıp Takla Attı
- Trafikte Çarpıcı Veriler Açıklandı: Ölüm Azaldı, Yaralanma Arttı!
- Suç Haritası Yeniden Yazılıyor! 2022’ye Göre Düşüş Yüzde 65’i Aştı
- Çadır Dönemi Bitiyor! Kalıcı Taziye Evleri Mahallelere Yayılıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.