İki iş yerine baskın!..

Malatya'da iki iş yerine düzenlenen kumar baskınında 8 kişiye para cezası kesildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Covid-19 tedbirleri kapsamında hayata geçen tam kapanma sürecinde de çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Halfettin ile Kavaklıbağ mahallelerinde iki adreste kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Belirlenen adreslere baskın yapan ekipler, biri mühürlü olan iş yerlerinde kumar oynadıkları tespit edilen 8 kişiye para cezası uygularken, toplamda 520 TL kumar parasını da muhafaza altına aldı. İş yeri sorumluları hakkında 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak ve bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak' suçundan da işlem yapılırken, mühürlü olmasına rağmen kumar oynanan iş yeri zabıta ekipleri tarafından tekrar mühürlendi.

CEZA UYGULANDI
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Hidayet Mahallesi'nde ise durdurulan bir motosikletin plakasının sahte olduğunu tespit etti. Sürücüye 6 bin 687 TL ceza uygulanırken, motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

BAŞKA BİR ÇALIŞMADA İSE...
Yapılan bir başka çalışmada da 58,05 gram sentetik kannabionid, 5.36 gram kubar esrar, 9 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet kesici alet ele geçirildi.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- YKS’de İlk 100 Bine Giren Öğrencilere 13 Bin 750 Lira Burs Fırsatı Başladı
- Çocuğunuz Okula Gitmek İstemiyorsa Dikkat: Nedeni Şımarıklık Olmayabilir
- Ambalajını İade Eden 1 Lira Kazanıyor: DOA’da 3 Milyon Kullanıcıya Ulaşıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.