dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2493.8
  • BIST
    9460.73
  • BTC
    65361.33$

'İlçemizin yaşam seviyesini artırıyoruz'


'İlçemizin yaşam seviyesini artırıyoruz'
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur polat, ilçede devam eden kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, 'Bütün mahallelerimizi güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ / MALATYA

Yeşilyurt'ta konutlaşma, araç ve yaya trafiği açısından en kalabalık mahalleler arasında yer alan Zaviye ve Özalper Mahalleleri Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarıyla farklı bir görüntüye bürünmeye başladı. Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün kontrolünde gerçekleşen değişim ve dönüşüm hizmetlerinin eksiksiz ve sorunsuz ilerlemesi için devam eden çalışmaları titizlikle takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her iki mahallenin alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerindeki çevre düzenleme, yol ve kaldırım yenileme ile kilit taşı döşeme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

82 MAHALLEMİZİN TAMAMINA NİTELİKLİ HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Modern ve yaşam düzeyi yüksek bir Yeşilyurt hedefine ulaşmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Polat, "Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına pratik ve çözüm odaklı iş planımızı geniş yelpazede uygulamaya devam ediyoruz. Altyapı hizmetlerinin tamamlandığı bölgelerde asfalt serimi, çevre düzenlemesi ve yaya kaldırımı şeklinde gerçekleştirilen üst yapı düzenlemeleri ile ilçemizi günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Ekiplerimiz 82 mahallemizin tamamına nitelikli ve kaliteli hizmetler götürürken, bu çalışmalar ilçemizin yaşam seviyesini artırmaktadır. Sokaklarımızı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayacakları mekanlar haline getirmek adına uğraş veriyoruz." diye konuştu.

KIŞ ŞARTLARINA HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK

Polat konuşmasının devamında, "Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederim. İlçemizin gelişime açık, konutlaşma, insan ve araç trafiği açısından en kalabalık yaşam alanına sahip Zaviye ve Özalper Mahallemizdeki bütün cadde ve sokakları baştan aşağıya yeniliyoruz. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bu bölgemizdeki kaldırımlar, estetik ve dayanıklı doğal bazalt taşı ile yepyeni bir görünüme kavuşacak. Ayrıca esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin araçları için de yine bazalt taşından konforlu ve düzenli cep otoparkları yapılıyor. Her iki mahallemizin bütün cadde ve sokakları çalışmalar sonucunda Yeşilyurt İlçemize yakışan bir seviyeye gelecektir. İlçemizdeki cadde ve sokaklarındaki bu yenilikler kent estetiğine katkı sunarken, vatandaşlarımızın da sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamlarda rahat bir hayat yaşamasını sağlamaktadır. Halkımızı kış şartlarında doğacak olumsuzluklardan korumak adına çalışmalarımızı hızlandırdık. En ücra noktasına kadar hizmet götürdüğümüz Yeşilyurt'un yaşam standardı her geçen gün yükselmektedir" ifadelerini kullandı.

HİZMETLER DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE ULAŞIYOR
Yeşilyurt'un çehresini değiştiren yatırımlara ve hizmetlere ara vermeden devam ettiklerini hatırlatan Başkan Polat, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat bünyesinde hizmete sundukları Asfalt Plenti sayesinde hizmetlerin daha hızlı ve süratli bir şekilde vatandaşlara ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Başkan Polat, saha çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü personellerine tatlı ikramında bulunup başarılar diledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!