İlyas Ve İskender Mahallelerinde Deprem Konutlarının Teslimi Başlıyor!

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Yeşilyurt ilçesi İlyas Mahallesi ve Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi’nde inşa edilen 210 konut ve 10 dükkânın teslimine 14 Kasım 2025 Cuma günü başlanacağını açıkladı. Altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan konutlar, depremzedelere yeni bir umut olacak.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, İlyas Mahallesi ile İskender Mahallesi’nde yapımı tamamlanan deprem konutlarının hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.
ÇALIŞMALAR TAMAM!
Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yeşilyurt ilçesine bağlı İlyas Mahallesi ve Battalgazi ilçesine bağlı İskender Mahallesi 22. Bölge’de inşa edilen 210 adet konut ve 10 adet dükkânın altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN...
Anahtar teslimlerinin 14 Kasım 2025 Cuma gününden itibaren belirlenen program kapsamında gerçekleştirileceğini belirten Vali Seddar Yavuz, depremzede vatandaşların yeni yuvalarına kavuşacağını ifade etti.
Yavuz, açıklamasında, “Hak sahibi vatandaşlarımızın güvenli ve modern konutlarına yerleşmesi için tüm süreç titizlikle yürütülmektedir. Teslim süreci planlanan takvim çerçevesinde sorunsuz şekilde tamamlanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.