Malatya
28 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.05
  • EURO
    47.94
  • ALTIN
    4473.8
  • BIST
    11.359
  • BTC
    112714.14$

İmamlar kodeste


İmamlar kodeste
Malatya'da beli bükülen FETÖ Örgütü'nün 6 militanı daha tutuklandı. Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, tutuklananlar arasında örgütün sözde adliye ve sohbet imamları da var.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Türkiye genelinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmalar Malatya'da da büyük bir incelikle devam ediyor. Malatya'da yürütülen soruşturmada aralarında örgütün adliye ve sohbet imamlarının da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI
Malatya Valiliğinden soruşturmalara yönelik açıklama yapıldı. Valilik açıklamada, "Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce gözaltına alınan, aralarında terör örgütünün sözde adliye ve sohbet imamlarının da bulunduğu 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır" denildi.

ESKİ KOMİSER GÖZALTINDA
Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik süren çalışmalarda 6 kişinin tutuklanmasının yanı sıra örgütün şifreli haberleşme sistemi Bylock'u kullanan eski bir komiserin de gözaltına alındığı belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!