İnönü'den yeni kitap 'Her Hastalık Bir Hikayedir'

İnönü Üniversitesi yayınevinden taze bir kitap çıktı. İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılıay, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cengiz Yakıncı, Prof. Dr Mahmut Durmuş ile birlikte çıkardıkları 'Her Hastalık Bir Hikayedir, Altın Kayısı' isimli kitaptaki sağlık hikayelerini umutla okuyacaksınız.
HABER MERKEZİ /MALATYA
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Cengiz Yakıncı, ile birlikte 'Her Hastalık Bir Hikayedir, Altın Kayısı' isimli bir kitap çıkardı. İnönü Yayınevi'nden çıkan 250 sayfalık kitapta, otuz beş hastalık hikâyesi yer alıyor.
SÜRÜKLEYİCİ SAĞLIK HİKAYELERİ
Her hikaye hayata bakıy açısını değiştirecek nitelikte. Hikayelerdeki kahramanları ile birlikte hem güldürüyor, hem ağlatıyor. Alınan her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribünlerden Yükselen Gazze Mesajıyla Yeşilyurtspor Bir Üst Tura Yükseldi
- Roma Selçuklu ve Osmanlı Dönemine Ait Tescilsiz Tarihi Mezarlıklar Dijital Kültür Envanterine Kazandırılıyor
- Yeşilyurt Belediyesi Bütçeden Engelsiz Yaşam Projelerine Kadar Birçok Kritik Kararı Ekim Ayı Meclis Oturumunda Onayladı
- Kadiruşağı Mahallesi Sakinlerinin Yarım Asırlık Ulaşım Çilesini İki Yeni Köprüyle Bitiriyor
- YENİ Parti Malatya'da Kongre Maratonunu Tamamlayarak 11 İlçenin Yeni Başkanlarını Belirledi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.