İnönü Ortaokulu Ziyaretinde Çocuk Köyü ve Bilim Merkezi Müjdesi Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Ortaokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle buluşarak, 100. Yıl Parkı yanındaki 6 dönümlük alana Çocuk Köyü ve Bilim Merkezi kurulacağını müjdeledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, eğitim camiası ve öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor. İl Millî Eğitim Müdürü Behçet Bakır ile birlikte İnönü Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Er, burada öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

ÇOCUK KÖYÜ VE BİLİM MERKEZİ GELİYOR
Ziyaret sırasında çocukların heyecanına ortak olan Başkan Sami Er, Malatya’daki sosyal ve bilimsel alanların artırılmasına yönelik yeni bir projenin detaylarını paylaştı.
HER DAİM DESTEKÇİ OLACAĞIZ
Belediye Başkanı Sami Er, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “İl Millî Eğitim Müdürümüz Behçet Bakır ile birlikte İnönü Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerimiz, öğretmen ve idarecilerimizle bir araya geldik. 100. Yıl Parkı’nın yanında 6 dönümlük alan üzerinde çok güzel bir Çocuk Köyü ve Bilim Merkezimizin müjdesini çocuklarımızla paylaştık. Yarınlarımızın teminatı olan güzel evlatlarımızın her daim destekçisi olacağız.”
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Azerbaycan'da Başörtülü Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Kararların İptal Edilmesi İstendi
- Malatya'da Binlerce İşletme Denetlendi! Zehir Tacirlerine Geçit Verilmedi
- Malatya'da Narkotik Ekiplerinin Düzenlediği Uyuşturucu Operasyonunda 9 Şüpheli Yakalandı
- Malatya Valisi Seddar Yavuz Akçadağlı Esnaflarla Bir Araya Gelerek Kentsel Dönüşüm Sürecini Anlattı
- Battalgazi Belediyesi Mali Konuları Ele Alırken Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları Değerlendirildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.