İnönü Üniversitesi'nde bomba isimler açığa alındı!

Malatya İnönü Üniversitesi'nde aralarında eski rektör Cemil Çelik'in eski danışmanının da bulunduğu çok sayıda kişi açığa alındı.
Malatya İnönü Üniversitesi'nde aralarında eski rektör Cemil Çelik'in eski danışmanının da bulunduğu çok sayıda kişi açığa alındı.
Önceki Rektör Prof Dr Cemil ÇELİK'in eski danışmanı, Diş Hekimliği Fakültesi'nin kurucu eski dekanı, Tıp Fakültesinin eski dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi'nin eski başhekimi gibi görevlerle donatılan Prof. Dr. Ü. Ö ve Diş Hekimliği Fakültesinin eski dekanı Prof Dr S. P açığa alındı.
Açığa alınma kararının ardında Diş Hekimliği Fakültesinden FETÖ/PDY kapsamında çok sayıda ihraç edilen akademik personelle ve yine Prof Dr Ü. Ö görev yaptığı Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalından ihraç edilen ve halen tutuklu bulunan 3 akademisyenle de ilişkili olabileceği kulislerde konuşuluyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığına Mahmut Lider Şentürk Atandı
- Darende’nin Geleceğini Şekillendirecek Temaslar Tamamlandı
- Zehir Tacirlerine Ağır Darbe! 138 Şüpheli Yakalandı
- Sağlık-Sen’den Bakanlığa Çağrı: "Geçici Görevlendirmeyi İptal Etmeyin, Kadro Nakli Yapın"
- Arguvan’da Siyasi Deprem: Belediye Başkanı Ersoy Eren ve CHP Yönetimi İstifa Etti!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.