dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2308.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70683.14$

Instagram'ın açığını Türkler yakaladı


Instagram'ın açığını Türkler yakaladı
Instagram’ın son trendi paylaşımları Keşfet sayfasına düşürmek. Çünkü Keşfet’e düşen kişinin paylaşımı takipçisi olmayanlar tarafından da görülebiliyor. Böylece çok sayıda beğeni ve yorum alınabiliyor. Bunu sadece yüksek sayıda takipçisi bulunan kişiler yapabilir. Ancak Dijital Medya Uzmanı Abdulkadir Mercanoğlu, az takipçi sayılı kişilerin de Instagram'ın açığını yakalayarak paylaşımlarını Keşfet özelliğine düşürebildiğini açıkladı. Ayrıca Mercanoğlu, Instagram’daki Keşfet özelliğinin önümüzdeki günlerde Facebook’ta da olacağını belirtti.
Narin

HABER MERKEZİ /MALATYA

Dijital medya uzmanı Abdulkadir Mercanoğlu, sosyal medya hesabı Instagram'da kişilerin az sayıda takipçileri olmasına rağmen paylaşımlarını Keşfet bölümünde gösterebildiğini açıkladı. Açıktan faydalanan kullanıcıların, az sayıda takipçileri olmasına rağmen paylaşımlarını Keşfet bölümünde gösterebildiğini belirten Abdulkadir Mercanoğlu paylaşımların Keşfet'te çıkmasının önemini şöyle anlattı:

DAHA FAZLA ETKİLEŞİM İMKANI 

“Instagram'da yeni trend, paylaşımları Keşfet sayfasına düşürmek. Keşfet'e düşen bir paylaşımı, fotoğraf ya da video, paylaşan kişinin takipçisi olmayanlar da görebiliyor. Bu sayede çok sayıda etkileşim yani beğeni, yorum ve paylaşım alabiliyor. Bir paylaşımın Keşfet bölümünde gözükmesi kullanıcılar açısından önem taşıyor. Bir paylaşımın Keşfet'te gözükebilmesi, çok sayıda etkileşim almasına bağlı. Bu yüzden de sadece yüksek takipçisi bulunan hesapların paylaşımları Keşfet'te gözüküyor".

WATSAPP ÜZERİNDEN BİR ARAYA GELİYORLAR

Mercanoğlu, az takipçi sayısı olan kişilerin Instagram'ın açığını yakalayarak paylaşımlarını Keşfet bölümüne nasıl ulaştırdıklarını da açıkladı. Mercanoğlu'na göre, takipçisi az olan bazı kullanıcılar ise Instagram'ın Keşfet özelliğinden faydalanıp etkileşim ve takipçi sayılarını artırabilmek için Whatsapp üzerinden kurdukları gruplarla bir araya geliyor. Bu grupta 10 hesapta olabilir 100 hesapta. Sayının çok olması Keşfet'e düşme ihtimalini artırıyor. Whatsapp grubunda birbirileriyle iletişim halinde olan Instagram kullanıcılarının her biri, yaptığı paylaşımın linkini Whatsapp grubundan paylaşıyor ve herkes birbirine yorum yapıp, beğeniyor. Ve Instagram algoritmaları da bu etkileşimleri baz alarak yapılan paylaşımları Keşfet sayfasında gösteriyor. Böylece o paylaşımlar yüksek erişim, yüksek etkileşim alırken bir yandan da böylece akipçi sayılarını artırıyorlar. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!