Instagram Ne Zaman Açılacak? Bakan Uraloğlu'ndan Yeni Açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, yeni bir sosyal medya yasaklamasıyla ilgili aktif yürütülen bir çalışma olmadığını belirtirken, İnstagram ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram'a ilişkin görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Dün arkadaşlar tekrar değerlendirdi, bir noktaya kadar geldik. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz" dedi.
ROBLOX İLE İLGİLİ OLARAK İSE...
Bakan Uraloğlu, erişim engeli getirilen Roblox ile ilgili ise "Bir çocuk oyun portalının engellenmesiyle ilgili Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin aldığı karar gereğini biz Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) olarak yapmak noktasındaydık. Biz orada sadece kararı uygulama noktasında olduk" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Kalbi 7. Yapı Dekorasyon Fuarı’nda Atacak!
- Bir Yastıkta 40 Yıl! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aile Yılı İlan Ettiği 2025’te Malatya'dan Örnek Çift!
- Yeşilyurt Gençlik Festivali: Coşku, Spor, Müzik Bir Arada
- Battalgazi’den Gençlere Moral Aşısı: Güç Senin İçinde!
- Malatya’da 19 Mayıs Coşkusu! Gençlik Ruhuyla Bayram Kutlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.