dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2446.9
  • BIST
    9872.93
  • BTC
    64344.43$

İntihar eden kızın, babasına yazdığı not yürek dağladı!


Karakaya Baraj Gölü'ne atlayarak intihar eden 16 yaşındaki genç kızın babasına bıraktığı 'Baba benim kıymetimi hiç bilmedin. Diğer çocuklarının ve karının kıymetini bil, olur mu? Onları hiç üzme' notu yürek burktu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya'da geride bir mektup ile cep telefonunu bırakarak ortadan kaybolan 16 yaşındaki genç kız Karakaya Baraj Gölü'nde ölü bulundu.

16 YAŞINDAKİ GENÇ BARAJ GÖLÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki B.K.'dan bir süre haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri Karakaya Baraj Gölü mevkiinde B.K.'ya ait olduğu değerlendirilen bir cep telefonu ile bir de mektup buldu. B.K.'nın baraj gölüne girmiş olabileceğini değerlendiren ekipler Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibine bilgi verdi.

M_538

İLK BELİRLEMELERE GÖRE İNTİHAR ETTİĞİ DEĞERLENDİRİLDİ

Olaya yerine gelen su altı arama kurtarma ekipleri yaklaşık 1 saat süren arama çalışması sonucu B.K.'nın cansız bedenine kıyıya 20 metre uzaklıkta ulaştı. Jandarma ekiplerinin ilk belirlemelere göre, intihar olarak değerlendirdiği olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. 

O_365

GERİDE BIRAKTIĞI MEKTUP YÜREK DAĞLADI 

Malatya'da baraj gölünde cansız bedeni bulunan 16 yaşındaki genç kızın geride bir mektup bıraktığı ortaya çıkarken, genç kız mektupta kardeşlerine sahip çıkılmasını istedi.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı su altı arama kurtarma ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu genç kızın cansız bedenini kıyıya 20 metre uzaklıkta buldu. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede B.K.'nın geriye bıraktığı mektubuna ulaştı. Genç kızın mektubunda, “Eğer bu mektubu görürseniz, ailemden tek dileğim kardeşlerime hayatı sevdirmeye çalışın. Onlara çok iyi bakın. Azıcık hatırım varsa onları hiç üzmeyin, üzülmelerine izin vermeyin. Benim için de kimse üzülmesin. Ben en büyük dileğimi gerçekleştiriyorum. Baba benim kıymetimi hiç bilmedin. Diğer çocuklarının ve karının kıymetini bil, olur mu? Onları hiç üzme” yazdığı görüldü.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından genç kızın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!