Malatya
06 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

İNÜ'den birincilik ödülü


İNÜ'den birincilik ödülü
Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri ”Peyzaj Desen Süreç Etkileşiminin Modellenmesi ve Ankara Kenti İçin Sürdürülebilir Arazi Kullanım Stratejilerinin Geliştirilmesi” başlıklı projeleriyle Analiz ve Planlama dalında birincilik ödülü aldı.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve esas amacı Türkiye'deki Peyzaj Mimarlığı faaliyetlerinin tanıtılması, özendirilmesi, ödüllendirilmesi, güzel sanatların teşvik edilmesi ve mesleğin gelişiminin desteklenmesi olan Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri yarışmasında kazananlar belli oldu. Toplam 6 kategoride düzenlenen yarışmada 19 proje yer aldı.

1_11

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜNDEN BAŞARI
Analiz ve Planlama Dalında toplam 5 proje içerisinde birincilik ödülünü, “Peyzaj Desen Süreç Etkileşiminin Modellenmesi ve Ankara Kenti İçin Sürdürülebilir Arazi Kullanım Stratejilerinin Geliştirilmesi” başlıklı projeleriyle Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Sevgi Görmüş Cengiz ve Dr. Öğr. Üyesi Serhat Cengiz aldı.
Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dicle Oğuz'un da yer aldığı proje ekibi, yarışmada Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Peyzaj Mimarları Odası (PMO) tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.

2_9

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!