dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64188.114$

İsa Özkan: İlçemizin hizmete ihtiyacı var


İsa Özkan: İlçemizin hizmete ihtiyacı var
31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti heyeti, Darende İlçesi'nde toplantılar yaparak, ziyaretlerde bulundu.
Narin

HABER MERKEZİ-DARENDE
AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu. 

"HİZMET İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ"
AK Parti heyeti ilk olarak muhtarlarla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, "Tabi büyükşehir AK Parti, Darende AK Parti, milletvekillerimiz gece gündüz demeden bu bölgeye hizmet için seferber olacağız. İlçemizin hizmete ihtiyacı var. İlçemiz göç veren bir şehir, bunu önlemek adına elimizden gelen gayreti göstermeliyiz" ifadelerini kullandı. 

"BU COĞRAFYA PAHALI BİR COĞRAFYA"
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise konuşmasında 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemine vurgu yaptı. 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin beka meselesi açısından önemli olduğuna dikkat çeken Gürkan, "Bu coğrafyada hep beka meselesi vardır. Bisiklet süren bir insanı düşünün, pedalı durduğu anda o bisiklet devrilir. Bu coğrafyada pahalı bir coğrafya. Bu coğrafyada her zaman dimdik duracağız, çok çalışacağız" dedi.

 "YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ"
Gürkan, Malatya'da 31 Mart'ta yeni bir destan yazmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: 
"Geçmişte ecdadımız medeniyet, ilim, irfan, kahramanlık destanları yazmışlar. Bizlerde 31 Mart'ta gönül belediyeciliğinin destanını Darende'de başlamak üzere 13 ilçemizde, Malatya'nın her köşesinde yazmaya gayret edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de gönül belediyeciliğinin destanını Malatya sayfasında yazacağız ve 81 il bunu okuyacak." 

"DARENDE'DEN OY GELİNCE GURUR DUYUYORUZ"
Ziyaretlerin ardından heyet, AK Parti Darende Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. 
Toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "31 Mart seçimleri gerçekten Türkiye, Malatya ve Darende'miz için çok önemli. Darende'de bize hizmet edecek bir belediye başkanını seçeceğiz. 31 Mart akşamı seçim sonuçlarına bakınca Darende'den gelecek oy oranı bizi çok ilgilendiriyor. Darende'den oy yüksek gelince gurur duyuyoruz. O yüzden Darende'den çok yüksek bir oy oranı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

"RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN"
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Biz bir yola çıktık. Rabbim yolumuzu açık etsin. Cenabı Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sağlık sıhhat versin ki Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü noktasında gayretimiz bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın susmaması için devam etsin" dedi. 

"MESELE VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"
Tüfenkci, Türkiye'nin geleceği açısından 31 Mart seçimlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Türkiye üzerinde oyunlar oynayanlar, hesaplar yapanlar bitmedi. Biz, 'Bir beka meselesi var. Mesele vatansa gerisi teferruattır' diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yola çıktık. İttifak kurduk ve ortağımızı gizlemiyoruz. Birileri de ittifak kurdu ve o ittifakta kimlerle, nasıl orak olduklarını anlayabilmiş değiliz. Bazı yerlerde destekliyorlar, bazı yerlerde aday çıkartmıyorlar, bazı yerlerde AK Parti, Cumhur İttifakı kaybetsin de kim kazanırsa kazansın mantığıyla kim orada güçlüyse onun arkasında saf tutmaya çalışıyorlar. Bu mesele Ahmet'in, Mehmet'in meselesi değil. Bir yerel seçim yaşıyoruz, kentimizi yönetecek başkanları seçiyoruz ama onunda ötesinde Türkiye'nin geleceğine oy vermiş oluyoruz" ifadelerini kullandı. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!