İşler yolunda değil

Morallerin iyice bozuk olduğu Yeşilyurt Belediyespor’da kötü gidişat kupada da devam etti.
HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Ligde oynadığı 2 maçı da kaybederek taraftarını üzen turuncu yeşillilerde, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Elazığ Belediyespor karşısında alınan 5-0'lık farklı yenilgi moralleri iyice bozdu.
KUPAYA VEDA ETTİLER
‘Kötü gidişe dur' parolasıyla çıkılan maçta rakibi Elazığ Belediyespor karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Malatya temsilcisi, aldığı farklı yenilgiyle kupaya veda etti.
AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR
Farklı yenilgi sonrası ağızların bıçak açmazken, Palancı'nın kendilerini düzeltmeleri konusunda oyuncularına sert bir şekilde uyardığı öğrenildi.
Kupadan sonra gözünü hafta sonu oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçına çeviren turuncu yeşillilerde bu maçın hazırlıkları ara vermeden başladı.Kötü gidişata dur demek isteyen Yeşilyurt Belediyespor, bu zorlu maçı kazanarak ligdeki ilk 3 puanla tanışmak istiyor.
Yeşilyurt Belediyespor -Darıca Gençlerbirliği müsabakası 15 Ekim Pazar günü 15.30'da oynayacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kontrolden Çıkan Otomobil Trambüs Direğine Çarparak Durabildi! İkisi Çocuk Dört Kişi Hastaneye Kaldırıldı
- İnönü Üniversitesi Sürdürülebilirlik Sıralamasında Tarihi Bir Düşüş Yaşadı
- Emekli Aile Hekimi Köyüne Dönerek Kayısıya Alternatif Üretim Başlattı
- Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Filosunu ve Binalarını Yeniledi
- Malatya'da Öfkelenen Vatandaşlar Yolu Trafiğe Kapatmak İsteyince Gerginlik Yaşandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.