dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.60
  • ALTIN
    2476.2
  • BIST
    9535.93
  • BTC
    62983$

İsraftır!


İsraftır!
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi arasında meydana gelen billboard sökme tartışması hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım: “Buradaki esas maksadımız konu her ne olursa olsun yapılan halka yapılmıştır. Zira bu billboardların sökülmesi israftır. Bizim üzerine basa basa durduğumuz nokta israf konusudur” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi arasında meydana gelen billboard sökme tartışmasını israf olarak değerlendirdi. 

AYNI PARTİ MENSUBU DEĞİL MİSİNİZ?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım "Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt Belediyesi ilçenin muhtelif yerlerine belediyenin yapmış olduğu icraatları billboardlar giydirerek halka göstermişti ancak hemen asılmasının ardından billboardlar Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülerek yerlerine yenileri ve farklı billboardlar astı. Ülke sermayesi, halkın vergileri tarafından ödenerek asılan billboardlar neden söküldü? Bu israf değil mi? Bu billboardların kaç liraya mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Üç yüz beş yüz değil binlerce lira. Peki bu belediyeler sizlerin değil mi? Aynı parti mensubu değil misiniz? Hani sizler beraber ıslanmıştınız yağan yağmurda, hani sizler değil miydiniz beraber aynı yolda yürüyenler? Peki şimdi aranızdaki bu problemler nedir? Rant kavgası mı? Egolarınız mı? Bu halkın vergileri ile ödenen bu billboardların hesabını kim verecek ? Aslında hesap bir yana ancak bizleri yönetenlerin hele ki aynı siyasi partinin mensuplarının başkanlarının bu tutumu çok yanlış.”

KİŞİSEL SORUNLARLA UĞRAŞMAK NE KADAR DOĞRU?

“Burada Sayın Çınar'ın ve Yeşilyurt halkının iradesi büyükşehrin bu eylemiyle hiçe sayılmıştır. Büyükşehir koordinasyon sağlar, asla başkanlık veya büyüklük taslayamaz. Aynı zamanda hiçbir ilçe belediyesi de büyükşehre karşı gelemez, menfi bir tutumda olamaz. Herkes kendi meşru ve kanunla sabit olan sınırlar üzerinden icraatını yapmalı. Bu tutum ve davranışlar bu yöneticileri halkın nezdinde küçük düşürür. Ayrıca o kadar Malatya'nın problemi varken kişisel sorunlarla uğraşmak ne kadar doğrudur soruyorum sizlere? “

İSRAFTIR!

Yıldırım konuşmasını şöyle noktaladı: “Burada bizlerin tutumu asla ne Yeşilyurt Belediyesi'ni haklı çıkarmak veya savunmak değildir. Aynı zamanda amacımız Büyükşehir Belediyesine bu eylemi için kızmak veya muhalefet etmek de değildir. Buradaki esas maksadımız konu her ne olursa olsun burada yapılan halka yapılmıştır. Zira bu billboardların sökülmesi israftır. Bizim üzerine basa basa durduğumuz nokta israf konusudur. Yoksa Malatya Büyükşehir Belediyesi de bizimdir Yeşilyurt Belediyesi de bizimdir, Battalgazi Belediyesi de bizimdir. Amacımız temiz ve ilkeli siyaset yaparak buradaki yanlışı söylemek ve yanlışa çözüm bulmak, tavsiyede bulunmaktır. Hepimizin malumu israf dinimizce yasaklanan günahlardan biridir. Muhafazakar demokrat kişilerin israf yapması da çelişkilerini göstermektedir.  Bir an önce bu talihsiz davranışların son bulmasını ümit ediyoruz.”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!