dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62965.262$

İstanbul’da yaşayan Malatyalılar'dan otel açılışı...


İstanbul’da yaşayan Malatyalılar'dan otel açılışı...
Aslen Malatya Akçadağlı olan iş adamı Erol Altan İstanbul’da Malatyalıların adını duyurmayı başardı. İş adamı Erol Altan’ın işletme sahibi olduğu Mari Suites Otel ve Mari Cafe Restoran’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME

Aslen Malatya Akçadağlı olan iş adamı Erol Altan İstanbul'da Malatyalıların adını duyurmayı başardı. İş adamı Erol Altan'ın işletme sahibi olduğu Mari Suites Otel ve Mari Cafe Restoran'ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

AÇILIŞA KATILANLAR

Açılışa MIAD yönetim kurulu Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı,  MIAD yönetim Kurulu Üyeleri Irfan Aslan ve Nevzat Elmalı, Mehmet Zeki Baykal, Ahmet Demezoğlu, Sinema Yapımcı ve yönetmen Selahattin Öner ve çok sayıda Malatyalı katıldı.

1002_567

"ŞEHRİN MERKEZİNDE ŞIKLIĞIN VE KONFORUN KEYFİNİ ÇIKARIN"

Şehrin merkezinde şıklığın ve konforun keyfini çıkarın sloganıyla hizmet veren işletme İstanbul'un en popüler ve hareketli noktalarından biri olan Çağlayan bölgesinde yer alıyor. İş ya da tatil seyahatleri için gelen misafirler, İstanbul´da konaklarken, uluslararası standartlarda hizmet sunan Mari Suites Otelinin misafirperverliğini tadarak evlerinde ki konforu ve rahatlığı yaşatıyor.

1003_417

"HER AİLEYE VE HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYORUZ"

Konuyla ilgili bilgi veren işletme sahibi Erol Altan : “Çağlayan adliyesine yakın 4 yıldız konforunda bir otel yaptık. Otelimiz 155 yatak kapasiteli. Otelimizin özelliği 1+1 ve 2+1 odalarımız var. 6 kişilik bir aile geldiğinde de 2+1 odalarımızda rahatlıkla ikamet edebiliyorlar. 4 kişilik bir aile geldiğinde ise 1+1 odalarımızda ikamet edebiliyorlar. Alt katında restoranımız ve spa katımız, en üstte açık büfe kahvaltımız yer alıyor. Otel odalarımızın satışına kahvaltı dâhildir. Fiyatlarımız 200-1000 TL arasında değişiyor. Otelimizde ev yemeklerimiz mevcut.

1004_207

"HİZMETİMİZİN YÜZDE 50'Sİ SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLİ"

Konuşmasını ‘Ben aslen Malatya Akçadağlıyım' diye sürdüren Altan: “1987 yılında İstanbul'a geldim. İlk olarak tekstil işi ile başladım. Asıl işimiz şimdi inşaat Bunun yanında da turizm sektörüne girdik. Otelimizin ikametlerinin yüzde 50'si sağlık turizmi ile alakalı. Yurt dışından estetik cerrahine gelenler, organ nakli olanlar, saç ekimine gelen insanların burada konaklama ve transfer işlemleri yapılıyor.” İfadelerini kullandı

Haber/Mehmet Tufan

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!