İşte ZPT'yi durduran kahramanlar

Darbe girişiminin ertesi gün Malatya'da kışladan çıkan 2 ZPT'den birini canı pahasına durduran polislerin Çocuk Şube Müdürü Murat Işık ve ekibi olduğu öğrenildi.
16 Temmuz günü darbeci askerlerin Altay Kışlası'ndan izinsiz çıkardıkları 2 Zırhlı Personel Taşıyıcı (ZPT) darbecilerin bulunduğu 2. Ordu Komutanlığı karargahına doğru götürüldü. Bu sırada darbeci yarbayın kullandığı ZPT 2. Ordu Komutanlığına ulaşırken, diğer ZPT ise çevreyolu üzerinde polis ekiplerince durdurulmuş ve içerisindeki askerler etkisiz hale getirilmişti. İHA kameralarına da yansıyan yakalama görüntülerinde polislerin araçları ile ZPT'yi canları pahasına durdukları ve içerisindeki 3 askeri gözaltına aldığı yansımıştı.
ZPT'yi 2 polis aracıyla durdurmayı başaran polislerin Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Murat Işık ve ekibi olduğu ortaya çıktı. Işık ve ekibinin büyük bir kahramanlık örneği sergileyip kısa sürede kimsenin burnu bile kanamadan darbecileri etkisiz hale getirmesi çevredeki vatandaşlardan da büyük alkış almıştı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vali Seddar Yavuz Başkanlığındaki Toplantıda Konteyner İş Yerlerine Gönderilen Tahliye Tebligatları Tartışıldı
- Dilek Mahallesi Uğrak Caddesi'nde Çıkan Yangında Bir Ev ile Ekmek Damı Tamamen Kül Oldu
- Malatya'da Av Yasağını Delen 86 Kişiye Yarım Milyon Lirayı Aşan Ceza Kesildi
- Sendika Başkanı Mehmet Kahraman Kamu Çalışanlarının Maaşlarına Seyyanen Zam ve Refah Payı İstedi
- Aşağı Girmana Mahallesi'ndeki Kanlı Kavganın Şüphelileri Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.